TLMICE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Jochmann
zdravim, nevie mi niekto povedat ci je este aktualna tato spolupraca firmy ARP s opel-clubom? potrebujem tlmice, nutne...macil napísal:Tak Kayaby sú doma. Pôvodná cena za 2 kúsky 2954,-Sk, po zľave 20% 2364,-Sk. Už len namontovať.
A teraz pozor, REKLAMA:
Práve sa mi vrátilo členské v Opelclube a to dokonca takmer dvakrát! Za ušetrené peniaze som sa zašiel ostrihať do pánskeho kaderníctva, dal som si kávičku a ešte mi zostalo na pár drobných darčekov pre rodinu, priateľov a známych.
EŠTE VÁHATE?
![]()
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Baner na www.opelclub.sk stále beží, tak asi áno.
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Teraz kúpil brat na svoju Astru F Caravan predné tlmiče spolu so všetkým /ložisko, prachovka, tlmiče/, aj so zľavou za 8000 SKK. Boli to tlmiče Monroe. Ich cena bez zľavy 9700 SKK
.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

-
Lupo-mafo2
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2008, 10:20
-
ctibor.v
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Aug 2009, 09:27
Zdravim! Mam Opel Astra 1.4 16v kombi klub.Rv 1999. CHcem sa spytat na zadne tlmice. Su dofukovacie od 0.8bar min po 5 bar max pri zatazeni. V kufri na boku je auto ventil. Ake su ich klady a zapory.Ved ked sa dofukuju kompresorom alebo pumpou kondenzuje sa aj voda .Nehrdzaveju znutra? Dakujem .....
-
hyro
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Feb 2007, 12:02
Ja mam tlmice plynove "Bilstein" su sice tvrdsie ale uz by som ine nechcel. Hlavne to vidno pre predbiehani a zaradovani ze to lepsie sedi.
hyro
; hyro3000@gmail.com
------------------------------
Opel Vectra B C(a)ravan
1,6 16V X16XEL 290tisic km.
Opel Vectra B C(a)ravan
-
hyro
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Feb 2007, 12:02
Mna to stalo 9000Sk (300Eur) aj s vymenou.
hyro
; hyro3000@gmail.com
Opel Vectra B C(a)ravan
1,6 16V X16XEL 290tisic km.
Opel Vectra B C(a)ravan
-
dag22
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Okt 2009, 21:20
- Auto: Astra G
klopkanie z predu
ja som mal nedavno tento isty problem vymenil som predne tlmice struny a capy riadenia + zadne tlmice a struny a v predu mi stale cosi klopkalo tak som vymenil aj stabilizatori prednych tlmicov.potom na druhy den zacalo cosi zavyjat ked som na dialnici ubral plyn ale len ked som ubral ked som pridal alebo brzdil tak nic. toto zavyjanie sa postupne pocas dna zmenilo na klopkanie. islo to z lavej strany tak znova koleso dole a vsetko poriadne utiahnut. z lavej strany zostalo ticho ale zas zacalo cosi klopat z pravej strany tento krat ked som poriadne na to stupil a hnet dupol na brzdu. takze znova koleso dole a poriadne vsetko podotahovat ale jako uplne na fest kolko to dalo a zatial je s tym klud. podotykam ze tiez som kontroloval ci nemam niekde volu hlavne na tych stabilizatorovh lebo tie sa mi nezdali uz predtym. ci tam je alebo neni vola nezistis jedine ze by si ich vymontoval von a to uz ked spravis tak ich rovno vymen sak jeden stoji okolo 13€. robil som aj fotodokumentaciu k tomu tak ak by si nieco potreboval napisjakub-ko napísal:no tak som vymenil predne tlmice dal som LIP HYDRA MAX odporucal mi to kamos tie stare boli hotove a cudo jeden bol olejovy a druhy plynak dost cudne nie ale na pravom prednom kolese mi nieco klopka za jazdy presne tak akoby bol vybyty spodny cap ale vsetko je tak ako ma byt nikde ziadna vola aj gumy na stabilizatore som vymenil a koleso volu nema tak som z toho hotovy tak nieco skuste navrhnut
Astra G hatchback, r.v. 99,1,8 16v 85kw, X18XE1