Sportove Pruziny na seriove tlmice
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Vendy4
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Aug 2007, 12:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Sportove Pruziny na seriove tlmice
Caves.Mam otazku ohladom sportovych pruzin na klasicke tlmice. Na istej internetovej stranke som sa docital ze.... Športové pružiny sú spojením vyváženého jazdného komfortu pre bežnú jazdu zo športovo-progresívnou charakteristikou pruženia . Konštrukcia športových pružin má vplyv na zníženie ťažiska vozidla o cca 25-60 mm.(v závislosti od typu auta a vybavenia), tato znížená poloha zlepšuje dynamické jazdné vlastnosti a zároveň prispieva ku komfortnému vzhľadu tuningového automobilu.
Športové pružiny je možné voliteľne inštalovať spolu se sériovými tlmičami aj zo všetkými známými výmennými tlmičami, pokiaľ zodpovedajú sériovej koncepcii . Pružiny sú vyrobené vo vysokej kvalite, a sú homologované TÜV, majú vysokú ochranu pred koróziou a výrobca na ne poskytuje klasickú záruku.... Co na to hovorite? Neznizi sa nahodou zivotnost tlmica??
Športové pružiny je možné voliteľne inštalovať spolu se sériovými tlmičami aj zo všetkými známými výmennými tlmičami, pokiaľ zodpovedajú sériovej koncepcii . Pružiny sú vyrobené vo vysokej kvalite, a sú homologované TÜV, majú vysokú ochranu pred koróziou a výrobca na ne poskytuje klasickú záruku.... Co na to hovorite? Neznizi sa nahodou zivotnost tlmica??
Opel Vectra B 1.8 16V ´98´- uz NENI
Actual - VW
Actual - VW
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
sa mi zda , ze sa to tu rozoberalo, do -30 mm znizenia je mozne pouzit seriove tlmice
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
ja mam predok -40 zadok standard a tlmice tiez standardne auto sedi ovela lepsie. ked sadnem do ocovho (vebe X18XE) rovnaky rok ako moja tak sa to naklana v zakrutach moje skoro vobec.neviem aky to ma vpliv to ma na tlmice moje uz dosluhuju ale neviem ake su stare.
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
ma to len jednu nevyhodu ze pojde kakat skor tlmic nakolko nema taku cinnu plochu a bude to maksie
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
napr www.tuning.sk
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk