aa teraz ma otazku je to mimo temy len chcem odpoved
ked mam pneu nafukane dusikom a predne mam pomeksie mozem dofukat aj vzduchom? ano ano tak pohoda ak nie tak preco.
Moderátori: dulo, buci_vectra

to verim no nic rozhodne co bude v ponuke na [predajni a za aku cenu a podla toho asi kupim...Spohrelt napísal:Tak neviem, ci ti vyslovene niekto uz podari, kazdy ma skusenost s nejakou inou znackou a ako tu bolo popisane, tak vsetci su spokojni.

nestane sa ni strati vyznam dusik co tam bol nafukany takze bud servis alebo dofukaj.. odporucam dofukat ako jazdit s makkou dusoulubo22 napísal:ja len chcel vediet ked je tam dusik ked dofukam vzduch ci sa nic nestanemacil napísal:Môžeš aj vzduchom, len potom už nebudeš užívať vyhody pneu fúkaných dusíkom.

A čo je zlé na Matadoroch? Mal som ich na Favorite a mám ich aj na Focuse a som spokojný... S letnými od Matador však skúsenosti nemám...Pajec napísal:Páni, niekto má pirelli, goodyear, nokian, a ten čo nema peniaze musí byť spokojný s matadormi. Tým myslím seba...

nejde o to co je na nich zlemarek1512 napísal:A čo je zlé na Matadoroch? Mal som ich na Favorite a mám ich aj na Focuse a som spokojný... S letnými od Matador však skúsenosti nemám...Pajec napísal:Páni, niekto má pirelli, goodyear, nokian, a ten čo nema peniaze musí byť spokojný s matadormi. Tým myslím seba...