Rada

Moderátori: dulo, buci_vectra

hyro
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 19 Feb 2007, 12:02
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hyro »

iurai napísal:zname chyby benzin 1.8 a 2.0:
500 euro - porucha prevododvky F18 - pocuvat zvlastne zvuky za jazdy pomalou rychlostou
100 euro - prasknute zvody - ostre cvakanie po starte studeneho motora, stichne do par minut
Taka mala otazka. Co presne myslis tym ze 100Eur poriesi prasknute zvody ? Myslis tym zvaranie alebo vymenu? Ja som mal pekne prasknute a 100Eur som dal za second hand zvody z tigry a to neratam vymenu zvodov. Povodne liate zvody uz nik nechcel zazvarat.
hyro :) ; hyro3000@gmail.com
------------------------------
Opel Vectra B C(a)ravan :) 1,6 16V X16XEL 290tisic km.
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

tomi1583 napísal:mne tam pise toto :Inzerát už neexistuje v aktuálnej ponuke na stránkach www.Autobazar.EU
ano, inzerat je prec.

za 3300 eur bol rv99 alebo 00, 2.0 sedan sport. extra: xenon, autom. klima, MID. tusim 160 tkm

predny naraznik, maska, hmlovky neboli sport. na kapote CZ - asi dovoz z CZ.
iurai

hyro napísal:Taka mala otazka. Co presne myslis tym ze 100Eur poriesi prasknute zvody ? Myslis tym zvaranie alebo vymenu? Ja som mal pekne prasknute a 100Eur som dal za second hand zvody z tigry a to neratam vymenu zvodov. Povodne liate zvody uz nik nechcel zazvarat.
na x18xe a x20xev sa veselo trhaju zvody. nove stoja isto cez 200e.
kedze dobrych pouzitych nie je vela, tak sa zvody opravuju zvaranim
Používateľov profilový obrázok
palix
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
Auto: Astra G
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palix »

Ináč - Spotreba v meste: 12.1 l/100km sa mi zdá dosť brutálna. Nechceš sa radšej obzrieť po niečom menej "žravom"? ;)...
A ako tu niekto písal že následujúce nové auto bude znova Opel... ja o tom nie som presvedčený, ale netvrdím, že Opel nie je dobrý. Len ide o momentálnu ponuku, preferencie, pocity z jazdy v určitom aute. moje ďalšie auto môže byť akákoľvek značka - teraz to neviem, ak budem kupovať - potom sa rozhodne. Nie som zarytým prívržencom jednej značky - prečo aj - nikto mi za to nič nedá a auto si musím aj tak zaplatiť sám ;)...
Opel Astra G, r.v. 2007
iurai

to je normalna spotreba podla testovacej normy
Používateľov profilový obrázok
tomi1583
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
Auto: Vectra C

Príspevok od používateľa tomi1583 »

cize moze byt Dost mensia - ja mam podla technicaku 10.6 v meste a jazdim v pohode 8.5 :wink:
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - VŠEOBECNE"