heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Bajky
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Nov 2007, 20:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku
Čaute "opláci". Včera som zistil na mojej Astre G,X16SZR,,že sa mi veľmi hreje kotúč na spolujazdcovej strane vzadu. Dnes som dal koleso dolu a potvrdilo sa mi, že koleso celkom neodbrzďovalo-veľmi zodraté platničky a zatuhnuté vodiace "štifty". Keď som rozoberal strmeň aby som sa pozrel na doštičky a rozchodil zatuhnutie, mojou neopatrnosťou a zubom času je poškodená prachovka na brzdovom valčeku. Vie mi niekto poradiť, kde by som zohnal novú,po prípade číslo dielu alebo podobne?(celý strmeň kvôli prachovke je myslím blbosť kupovať) A ešte ak by niekto mal nejaký návrh aké brzdové doštičky kúpiť, budem rád.(brzdový systém Bosch)
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku
ja som kupil opravnu sadu, su tam vsetky mozne prachovky a tesnenie, stalo to 8 €? tusimBajky napísal:Čaute "opláci". Včera som zistil na mojej Astre G,X16SZR,,že sa mi veľmi hreje kotúč na spolujazdcovej strane vzadu. Dnes som dal koleso dolu a potvrdilo sa mi, že koleso celkom neodbrzďovalo-veľmi zodraté platničky a zatuhnuté vodiace "štifty". Keď som rozoberal strmeň aby som sa pozrel na doštičky a rozchodil zatuhnutie, mojou neopatrnosťou a zubom času je poškodená prachovka na brzdovom valčeku. Vie mi niekto poradiť, kde by som zohnal novú,po prípade číslo dielu alebo podobne?(celý strmeň kvôli prachovke je myslím blbosť kupovať) A ešte ak by niekto mal nejaký návrh aké brzdové doštičky kúpiť, budem rád.(brzdový systém Bosch)
len pozor su dve velkosti, musis si zmerat vonkajsi priemer valceka, ja mam napr. 38 mm a tie druhe su mensie
objednaval mi to TEO: http://www.teoracing.sk/
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V