heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Bajky
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Nov 2007, 20:45
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku

Príspevok od používateľa Bajky »

Čaute "opláci". Včera som zistil na mojej Astre G,X16SZR,,že sa mi veľmi hreje kotúč na spolujazdcovej strane vzadu. Dnes som dal koleso dolu a potvrdilo sa mi, že koleso celkom neodbrzďovalo-veľmi zodraté platničky a zatuhnuté vodiace "štifty". Keď som rozoberal strmeň aby som sa pozrel na doštičky a rozchodil zatuhnutie, mojou neopatrnosťou a zubom času je poškodená prachovka na brzdovom valčeku. Vie mi niekto poradiť, kde by som zohnal novú,po prípade číslo dielu alebo podobne?(celý strmeň kvôli prachovke je myslím blbosť kupovať) A ešte ak by niekto mal nejaký návrh aké brzdové doštičky kúpiť, budem rád.(brzdový systém Bosch)
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

ELIT, InterCars, Autokelly, vic v sekcii Odkazy-linky.
Brzdové doštičky akékoľvek, najlepšie rovnakú značku a prevedenie ako v predu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Používateľov profilový obrázok
marjan
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Re: heeelp prachovka na zadnom brzdovom valčeku

Príspevok od používateľa marjan »

Bajky napísal:Čaute "opláci". Včera som zistil na mojej Astre G,X16SZR,,že sa mi veľmi hreje kotúč na spolujazdcovej strane vzadu. Dnes som dal koleso dolu a potvrdilo sa mi, že koleso celkom neodbrzďovalo-veľmi zodraté platničky a zatuhnuté vodiace "štifty". Keď som rozoberal strmeň aby som sa pozrel na doštičky a rozchodil zatuhnutie, mojou neopatrnosťou a zubom času je poškodená prachovka na brzdovom valčeku. Vie mi niekto poradiť, kde by som zohnal novú,po prípade číslo dielu alebo podobne?(celý strmeň kvôli prachovke je myslím blbosť kupovať) A ešte ak by niekto mal nejaký návrh aké brzdové doštičky kúpiť, budem rád.(brzdový systém Bosch)
ja som kupil opravnu sadu, su tam vsetky mozne prachovky a tesnenie, stalo to 8 €? tusim
len pozor su dve velkosti, musis si zmerat vonkajsi priemer valceka, ja mam napr. 38 mm a tie druhe su mensie
objednaval mi to TEO: http://www.teoracing.sk/
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - PODVOZOK/BRZDY"