Ahoj vševedovia, potreboval by som pomoc ako mám povoliť a či vobec je treba dávať dolu šrobik ktorý drží ČAP spodneho ramena???
Bola tam matka ktoru som dal dolu ale stale to je napevno a drží jak ...! A zdá sa mi že ešte ten šrobik akoby verobovaný aj do toho držiaka alebo ako sa to volá!
Vie niekto ako toho súdruha vyrvem von?
SILENBLOKY RAMIEN!!!
Moderátor: dulo
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
SILENBLOKY RAMIEN!!!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
vezmi WD-cko. poklepkaj.
nasad velku paku cca 1 metera a tlac rameno nadol. - medzi rameno a tehlicu kolesa
mozes vyskusat druhym zdvihakom zatlacit tlmic nahor - akoby bolo koleso plne zatazene. potom bude rameno vodorovnejsie a mozno to ulahci demontaz
alebo si precitaj postup demontaze. pouzivaju tam nejaky stahovak, aby cap dali von. a rameno sa dotahuje pri aue s kolesami na zemi.
ked som toto robil na FIAT-e bol to porod aj vybrat, aj naspat namontovat
nasad velku paku cca 1 metera a tlac rameno nadol. - medzi rameno a tehlicu kolesa
mozes vyskusat druhym zdvihakom zatlacit tlmic nahor - akoby bolo koleso plne zatazene. potom bude rameno vodorovnejsie a mozno to ulahci demontaz
alebo si precitaj postup demontaze. pouzivaju tam nejaky stahovak, aby cap dali von. a rameno sa dotahuje pri aue s kolesami na zemi.
ked som toto robil na FIAT-e bol to porod aj vybrat, aj naspat namontovat