Vyfuk vymena - zadny diel
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
tompap
Vyfuk vymena - zadny diel
Rad by som sa Vas popytal o radu pri vymene vyfuku.
Bol som vcera v servise na a chlapik mi povedal, ze by bolo potrebne vymenit vyfuk. Zdvihol mi auto a ukazal mi, ze je uz dost zhrzaveny a vytvara sa tam diera.
Otazkou je, ci tam mam dat original vyfuk za cca 6000 alebo nejaky iny. Chlapik mi dal na vyber, ale nevedel som zareagovat.
Kto vie, nech mi poradi. Dakujem.
Bol som vcera v servise na a chlapik mi povedal, ze by bolo potrebne vymenit vyfuk. Zdvihol mi auto a ukazal mi, ze je uz dost zhrzaveny a vytvara sa tam diera.
Otazkou je, ci tam mam dat original vyfuk za cca 6000 alebo nejaky iny. Chlapik mi dal na vyber, ale nevedel som zareagovat.
Kto vie, nech mi poradi. Dakujem.
-
Roso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Netreba originál,náhrada je taká istá a stojí 3000 sk a funkcia taká istá a aj trvácnosť.
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
-
tompap
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
najprv by som porozmyslal, ci sa to neda pozvarat a az podom nad nahradou.....mne sa nedavno rozlomil vyfuk, chlapik mi to urobil za 400Sk, a este to aj spevnil v inych mestach
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ak raz vyfuk prehrdzavie tak vymenit..platanie je len krajne riesenie lebo vyfuk hrdzavie zvnutra a rozpadava sa...takze odporucam vymenu nestoji to vela a nemusis stale do servisu aby ti platali vyfuk..
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
vladimir
-
taki22
-
taki22
..a prisiel na psa mraz. Len sa chcem spytat Vectrosov, ktori maju tazne (pripadne byvalych Vectrosov
)...ak ste niekto menili vyfuk (zadny tlmic) nebol problem s zdrziakom tazneho zar.? Myslim ci nezavadzal, lebo chcem tam dat vyfuk bud s okruhlou dvojkoncovkou alebo len jeden velky oval (asi skor ten) a neviem ci s tym nebude problem. Diky za radu
-
rado.c
ty mas sice caravan, ale na tvojom mieste ak uvazujes s inym ako originalne tvarovanym tlmicom a mas este k tomu taze, popozerat poriadne ci sa tam vojde. pokial ide iba o koncovky, tak nevidim prekazku. na svojej predchadzajucej (hatchback) som daval zadny tlmic vyfuku iny a mal som original tazne... zavadzal mi tam taky "polmesiac" na drziaku tazneho... karbo-bruska je v taky cas ten najlepsi pomocnik.taki22 napísal:..a prisiel na psa mraz. Len sa chcem spytat Vectrosov, ktori maju tazne (pripadne byvalych Vectrosov)...ak ste niekto menili vyfuk (zadny tlmic) nebol problem s zdrziakom tazneho zar.? Myslim ci nezavadzal, lebo chcem tam dat vyfuk bud s okruhlou dvojkoncovkou alebo len jeden velky oval (asi skor ten) a neviem ci s tym nebude problem. Diky za radu
ty ale by si tam mohol mat viac miesta, ale obzriet si to na dvihaku pripadne jame nie je na zahodenie
-
taki22
Prave ten "polmesiac" mam na mysli aj ja :? Schvalne som sa nedavno pozeral po inych VeBe Caravanoch v meste s neorigo vyfukmi ako to maju poriesene a jeden taxik s taznym ho mal nejak az dost na kraji, alebo vytoceny nejak stranou..no neviem. Lahnut sa mi pod neho nexcelo
Asi ta bruska bude na mieste...
-
taki22
...len tak pre info... Bol som s tym na rampe, obzerali sme to s chlapikom, prikladali niekolko tlmicov ale vzdy tam nieco bud zavadzalo, trcalo alebo vobec nevoslo.. Bruska by nepomohla..iba ak odrezat polku drziaku tazneho, co nieje realne. Skratka je to vacsi problem ako sa zdalo... :roll: Ale origo tam ajtak nedam.. verim ze nieco sa najde :?
-
taki22
Tak aby som to uzavrel...novy vyfuk (jeden oval) je na mieste. Bolo ho treba upravit aby sa tam vosiel, inak sa to nedalo:
1/ kolienkami a rurkami vytvarovat pripojenie k stredovemu tlmicu
2/tlmic vyfuku mierne vytocit dolava ku kolesu
3/odrezat novu koncovku, predlzit ju rovnakym kusom o cca 4-5 cm a navarit naspat mierne doprava k taznemu...takto sme obisli ten nestastny drziak tazneho...Amen.
1/ kolienkami a rurkami vytvarovat pripojenie k stredovemu tlmicu
2/tlmic vyfuku mierne vytocit dolava ku kolesu
3/odrezat novu koncovku, predlzit ju rovnakym kusom o cca 4-5 cm a navarit naspat mierne doprava k taznemu...takto sme obisli ten nestastny drziak tazneho...Amen.