Opel Vectra 1.6 16v alebo Fiat Brava 1.9TD
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Evers
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Aug 2009, 10:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Opel Vectra 1.6 16v alebo Fiat Brava 1.9TD
Poradíte mi ktorého auta kupa je lepsia???? Pretoze zatial co som pocul na Vectru tak by mal byt problem s olejom.
-
iurai
-
Evers
- Nový užívateľ

Kimi napísal:... sory ale keď sa nevieš rozhodnúť medzi týmito dvomi autami tak si na 99% kúpiš taliansku škodu 120 alias Fiat Brava, hold diesel je diesel , ale aspoň vieš kedy naštartuješ, dokial je to schopné naštartovať...
... skúsil si sa spýtať aj na fiaťáckom fóre? lepšie auto nie je...
takže vectra =o) diiiky =o)
-
Evers
- Nový užívateľ

iurai napísal:zla otazka.
brava je male, lacne a jednoduche auto.
motor 1.9TD starej koncepcie, cize lacnejsi servis. hlucny.
jednoduchy a tvrdy podvozok
vectra je stredne velke a pohodlne auto, kvalitativne o triedu vyssie.
motor tichy
zlozity a makky podvozok
jasne ale u tej vectry su problemi s tým olejom nie?
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... osobne ak je možnosť tak 1.8 16V ,a problémy s olejom u 1.6-ky v mojom okolí beha asi 5 Vectier s týmto motorom , a myslím že keby to bolo tak drastické na spotrebu oleja , asi by sa tak zlého auta dávno zbavila minimálne polovica ľudí...Evers napísal:vsak jasne kazde auto ma nejake chyby ja len potrebujem vediet ci je dobrý vyber opel vectra 1,6 16V 1998 =o) dakujem
-
Evers
- Nový užívateľ

Kimi napísal:... osobne ak je možnosť tak 1.8 16V ,a problémy s olejom u 1.6-ky v mojom okolí beha asi 5 Vectier s týmto motorom , a myslím že keby to bolo tak drastické na spotrebu oleja , asi by sa tak zlého auta dávno zbavila minimálne polovica ľudí...Evers napísal:vsak jasne kazde auto ma nejake chyby ja len potrebujem vediet ci je dobrý vyber opel vectra 1,6 16V 1998 =o) dakujem
jasnee diky lebo vies tu 1.6 mam celkom za dobru cenu je to dovoz a na nic lepsie som zatial nenatrafil.
-
Evers
- Nový užívateľ

Kimi napísal:... tak ak sa ti javí cena dobrá a vectruša aj dobre vyzerá tak ju zober , a ver že prinajhoršom ju dokážeš vždy predať...
no jasne cena sa javý az priliž dobra tak neviem mozes na to kuknut??? http://opel-vectra.autobazar.eu/16i-16v ... 84112.html
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... vyzerá to fajn a velmi zachovalo, až podozrivo dobre
, ale na druhej strane nie je v elektrike , neviem či som si dobre všimol tak bez klímy , takže si myslím že rozumná cena , aj keď si predstavým že sme tu mali v ponuke V6 vo full výbave za ešte lepšiu cenu na sk značkách a nechcela sa predať...
... ak môžem poradiť tak určite by som ju zobral skôr ako toho Fiata, ale je to vec vkusu a názoru
... ak môžem poradiť tak určite by som ju zobral skôr ako toho Fiata, ale je to vec vkusu a názoru
-
iurai
to je v zakladnej vybave. az na siber. dobre pre toho, kto nema rad klimuEvers napísal:Kimi napísal:... tak ak sa ti javí cena dobrá a vectruša aj dobre vyzerá tak ju zober , a ver že prinajhoršom ju dokážeš vždy predať...
no jasne cena sa javý az priliž dobra tak neviem mozes na to kuknut??? http://opel-vectra.autobazar.eu/16i-16v ... 84112.html
motor je 1.8 alebo 2.0 cervena farba je problem, ak ho neparkujes v tieni alebo garazi
-
Evers
- Nový užívateľ

iurai napísal:to je v zakladnej vybave. az na siber. dobre pre toho, kto nema rad klimuEvers napísal:Kimi napísal:... tak ak sa ti javí cena dobrá a vectruša aj dobre vyzerá tak ju zober , a ver že prinajhoršom ju dokážeš vždy predať...
motor je 1.8 alebo 2.0 cervena farba je problem, ak ho neparkujes v tieni alebo garazi
však ale klima sa da spravit nie?
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
To mas pravdu ,ze sa da spravit ale otazne je kolko by Ta to stalo €Evers napísal:iurai napísal:to je v zakladnej vybave. az na siber. dobre pre toho, kto nema rad klimuEvers napísal:
však ale klima sa da spravit nie?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
pekne nalestena cervena vectra, urcite bude vyblednuta ako moja
ocuvaj - to tak strasne hladis na cenu? dopraj si aspon nejaky komfort - elektricke okna
ocuvaj - to tak strasne hladis na cenu? dopraj si aspon nejaky komfort - elektricke okna
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...