zdravim pani, mal by som navas par otazok ohladne tychto troch typov motorov
chcel by som do mojho auta (VEA) ktory ma motor C16NZ ( vo velmi zlom stave) vymenit za iny, silnejsi motor ako je napriklad C18 abo C20...
pozeral som si ze je to nelegalne a ze musel by som to dat vyrobcovi ci to schvali atd... lenze bol som na srotovisku a boli tam tieto motory a boli totozne s mojim C16NZ len boli o malinko sirsie cize policajti ...stym by som si nelamal hlavu lebo su velmi velmi podobne a malo kto kto sa tomu nerozumie by to nespoznal...
ale chcel by som sa opytat kebyze chcem niaky stych viac objemovych motorov ako je 1,8 abo 2,0 co by som este vsetko musel vymenit a oplati sa to vobec vymenit??
auto si chcem urcite nechat len motor je vo velmi zlom stave a oprava by vysla cez 1000 euro a viac preto by som tam chcel dat rovno lepsi a silnejsi motor...lenze som pocul ze tam by to nemuselo sadnut napriklad s prevodovkou atd...
koli tomu sa aj pytam lebo chcel by som v blizkej buducnosti to trosku vylepsit akoze tuning atd...a a neviem ci zrovna do takej rozbitej 1,6 vrazat peniaze je vyhodne...
vyznate sa vtom niekto??vedeli by ste mi poradit niake rozumne riesenie??
dakujem pekne
Vymena motora C16NZ za...C18NZ, C20NZ..otazky
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak sa stav a okuknem to -rozumne co?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže