ovzdušnovač palivovej nadrži
Moderátori: dulo, buci_vectra
- andreyco
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Sep 2008, 23:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ovzdušnovač palivovej nadrži
Zdravm v tento horuci den. chcem sa opýtat . Ked sa chystam tankovat a otvorim veko nadrže začne sať vzduch , ako keby tam bol podlak. Možem mat upchatu nejaku ovzdušnovaciu hadičku?? Ma to nejaky vplyv na chod a tah motora?? diiky
Opel Vectra 1.8 16V, X18XE
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ak to robi stale tak to je problem.
Ja som to mal, ludia mi vraveli ze to moze byt v lete tym ako sa benzin zohreje/ochladne atd...bullshit
Ja som to mal asi polroka a dostal som sa do taheho stadia ze mi od toho pnutia hore-dole praskla nadrz. Nakoniec som musel vymenit nadrz + 2 odvzdusnovacie/podtlakove hadicky lebo boli zahrdzavene! (voda?). Takze odporucam cim skor pomenit hadicky. Niesu drahe, aj dostat sa k nim da pokial mas jamu alebo velky zdvihak...
Ja som to mal, ludia mi vraveli ze to moze byt v lete tym ako sa benzin zohreje/ochladne atd...bullshit
Ja som to mal asi polroka a dostal som sa do taheho stadia ze mi od toho pnutia hore-dole praskla nadrz. Nakoniec som musel vymenit nadrz + 2 odvzdusnovacie/podtlakove hadicky lebo boli zahrdzavene! (voda?). Takze odporucam cim skor pomenit hadicky. Niesu drahe, aj dostat sa k nim da pokial mas jamu alebo velky zdvihak...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -