pukanie

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Mr.HALO
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Feb 2009, 17:08
Auto: !! Zmeň si model auta !!

pukanie

Príspevok od používateľa Mr.HALO »

Nazdar, mám taký problém, že keď idem tak okolo 70 km/h a viac, tak počujem na pravej strane vpredu pukanie.Dal som dole koleso, a potočil kotúčom, na konci tej tyče čo prenáša krútiaci moment z motora na bubon ide to pukanie,v tých miestach niekde.Jedna otáčka = jedno puknutie. Ak by my vedel niekto poradiť, čo by to mohlo byť, budem vďačný

Opel Astra G 1.4 16V 1998
Naposledy upravil/-a Mr.HALO v 07 Apr 2009, 13:31, upravené celkom 1 krát.
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

poloos alebo lozisko ???
ked to pocut za jazdy v kabine, tak to nebude nejaka drobnost
Mr.HALO
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Feb 2009, 17:08
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Mr.HALO »

je to poloos, počuť to v kabíne,ale dnes som to nepočul, mám podozrenie, že to počuť, len keď má motor okolo tých 90 stupňov
Používateľov profilový obrázok
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa misso101 »

ahojte, mám taký problém že ked idem cez jamu tak mi pravé predné koleso nejako čudne pukne alebo klepne, prirovnal vy som to ku klepaniu tyčke stabilizatora, ale kusok ostrejšie taky kovovejší zvuk, mám dojem že to bude niekde v náboji, čo to môže byť???
Astra G 2,0 16V Turbo
joky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa joky »

misso101 napísal:ahojte, mám taký problém že ked idem cez jamu tak mi pravé predné koleso nejako čudne pukne alebo klepne, prirovnal vy som to ku klepaniu tyčke stabilizatora, ale kusok ostrejšie taky kovovejší zvuk, mám dojem že to bude niekde v náboji, čo to môže byť???
no mozno poradím mozno nie ja som mal podobný problém ze niečo pukalo a zistilo sa prasknuté ozubené koliesko ABS zubkov ktoré sa nachadzaju pri snímači otáčok ABS a to mi buchalo do snímača a vydávalo dívný zvuk skúste to pozrieť možno je to práve toto ale neviem či aj novsie astry to tak maju ja mam F astru a tam je to koliesko
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - PODVOZOK/BRZDY"