startovanie - vadné žeraviace relé
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Júl 2009, 17:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
startovanie - vadné žeraviace relé
HELL mohol bi mi niekto poradit ?? mam opel vectra2,2dti cdx , rocnik 2000 a problem zo startovanim po premerani vseho mozneho to vyzera na zhaviace rele . mal uz niekto tu takyto problem?? A kde sa da zohnat co najlacnejsie a najrychlejsie thanks vopred za rady STAY BRUTAL
edited by moderator
edited by moderator
-
- Pravidelný užívateľ
dakujem juraj za pomoc pri sucastnom pocasi nepotrebujes zhavenie, ale to nevyriesi moj problem z tym ze mi odislo rele a ani to kde sa da zohnat, a juraj pride aj oktober a to potom urobim vatru?za dalsie pokial viem ked ti stoji auto zopar hodin tak ti zhavic zapne napr. na sekundu 2 pretoze to potrebuje zhavit to robia aj nove mercedesy triedy E juraj please potrebujem odbornu radu a nie neake jobovky od teba ak sa nerozumies tomu no please neodpovedaj pretoze to ze je vonku 30stupnov to este mi neopravy to blbe ZHAVIACE RELE hell
-
- Pravidelný užívateľ
juraj ty sa autam nerozumies???? pisal som ze mi odislo zhaviace rele a pital som sa ci sa to uz niekomu stalo a kde sa to da zohnat rychlo nepoitrebujem vediet ci mi spusta nafta ani to ze vlete netreba zhavit a uz vobec nie ze ci mam vybehany motor!!! juraj chapes??? POTREBUJEM VEDIET KDE SA DA RYCHLO A LACNO KUPIT ZHAVIACE RELE A CI UZ MAL NIEKTO TAKYTO PROBLEM KAPISTO?????
-
- Pravidelný užívateľ
HM no lubos asi tak som to zistil ze som to dal premerat cele a jedine rele nereagovalo a co sa tyka prebliknutia este raz to napisem pretoze vidim ze tu ludia necitaju , mercedes triedi E ktore ma asi tak rok takze to neni asi vadne ak stoji napr. cely den vonku a pooobede o chces nastartovat a moze byt vonku aj 50 stupnov tak ti zapne zhavenie automaticky na take 2 sekundy. tak bi som poprosil nech mi napise niekto kto sa tomu rozumie a nie niekto co videl auto z lietadla tymto padom dakujem macilovi konecne za nieco konkretnu pomoc a nie neake zbrucha strelby uz som to objednal v opli cena asi 85 eur THANKS MACIL KONECNE NIEKTO KTO SA TOMU ROZUMIE
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ano ma , a velmi dobre sa onho starakuna5 napísal:A ESTE JEDNA VEC LUBOS TY MAS NAFTAKA?????
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- dertypek
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
daj vediet ci ti to zabralo ani moje rele nereaguje a kamos mi povedal ze mi ho zozenie za 33E donesene z talianskakuna5 napísal:HM no lubos asi tak som to zistil ze som to dal premerat cele a jedine rele nereagovalo a co sa tyka prebliknutia este raz to napisem pretoze vidim ze tu ludia necitaju , mercedes triedi E ktore ma asi tak rok takze to neni asi vadne ak stoji napr. cely den vonku a pooobede o chces nastartovat a moze byt vonku aj 50 stupnov tak ti zapne zhavenie automaticky na take 2 sekundy. tak bi som poprosil nech mi napise niekto kto sa tomu rozumie a nie niekto co videl auto z lietadla tymto padom dakujem macilovi konecne za nieco konkretnu pomoc a nie neake zbrucha strelby uz som to objednal v opli cena asi 85 eur THANKS MACIL KONECNE NIEKTO KTO SA TOMU ROZUMIE