zvláštne hrkanie

Moderátori: bukelo, buci_vectra

joky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

zvláštne hrkanie

Príspevok od používateľa joky »

Opláci mám asi problém a to taký že mi niečo hrkoce v prevodovke ako som to zistil. No dal som dole lave koleso na šoferovej strane zaradil som jednicku aby sa točila polos kolesa ale ten hrkajúci zvuk ide z popod toho veka kde sa začína prevodovka. Pls čo to môže byť auto ide normálne zatiaľ ma niekto podobnú skúsenosť??? Je to počutelne hlavne pri nizkej rýchlosti pri vyššej sa to asi stráca lebo to nieje počuť ale pri volnobehu to nehrkoce, je v prevodovke nejaké ložisko čo by mohlo odísť alebo ma čaká nejaká zlá správa??? pls odpíšte lebo o týžden idem na šíravu a budem mať asi dosť stiahnutu prdelku aby to vydžalo :oops:
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
joky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa joky »

takže chyba je nájdená a to prasknutý krúžok otáčok pre ABS snímač teraz ma čaká výmena celého homokinetického klbu momentálne jazdím ale bez ABS jedno štasite že mi nezlomilo aj ABS snímač bola by to len zas drahšia oprava.
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
Používateľov profilový obrázok
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa misso101 »

počuj mne klepe pravé koleso alebo len prinom neviem presne, ked prejdem cez nejaký hrbol alebo jamu tak zahrká.Robilo to aj tebe tak? a pravé koleso mi stále skorej brzí ako lavé
Astra G 2,0 16V Turbo
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"