Vyrazená poistka centrálu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Apr 2007, 09:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vyrazená poistka centrálu
Ahojte mám taký problém v zime asi v decembri mi pri zamknutí auta vyrazilo poistku uzamknutia auta. No a včera sa to opakovalo vymenil som poistku a dnes ráno znova. Naviete prečo to tak môže blbnúť ? Mam pocit ako by zadné dvere na mojej strane ťažšie zamykali neskoršie zacvaknú.
- chausj
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
viem ze stare omegi mali jeden problem, sem tam sa nezamkli zadne dvere, stalo sa to na viacerych autach
mozno astra tiez ma nejaku taku chorobu, tu ti uz musi nejake astramaitel poradit
mozno astra tiez ma nejaku taku chorobu, tu ti uz musi nejake astramaitel poradit
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Pokial idú tažko dvere tak to nevybíja poistku.Najpravdepodobnejšie máš na niektorých dverách zlomený drôt .Najčastejšie zadné (kufor).Ale ten kábel sa láme medzi dverami a karosériou v ohybe.4ím častejšie sa dvere otvárajú.A v zime ešte tie drôty stvrdnú a skôr sa zlomia.Po zlomení sa môže dotýkať plusový drôt s kostrou.(aj v drôtoch je kostra).Otvor dvere vlož poistku a pohýb s drôtmi v tom mieste.Ked vyrazí tak vieš ktoré dvere ti to robia. Ja vždy stiahnem tú ochrannú gumu a skontrolujem.