Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
prave sa mi vcera dosralo auto v leviciach na prihrade batovce odtrhol som vyfuk a pri 90 az do 100km/h mi trasie celim autom nie len volantom tak som zvedavi ci to vyriesim mrzelo by ma keby sa to nepodarilo ked sa nieco zacne srat .........
sak este mas A-cko , ci uz nie ? ...ale ty si sikovny , stihnes spravit
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
mioa701 napísal:Langdon, takže auto stíhajú dokončiť? Občas ich treba posúriť Pripájam sa a prídem trochu skôr, nech máme aj chvíľu na pokec
NO na 99% to bude hotove....A ked nie, tak pozerajte v sobotu spravy.....Vyhorela lakovna v Nitre......
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Vraj sú tie laky samé karcinogény, opekať budeme na Duchonke Langdon, ak treba, obetujem trochu benzínu nech to lepšie horí.. Ale dúfam, že nebude treba
NO ja budem pucovat este v NR na pumpe...Sakra...ked to nestihnu, budem zly... :twisted:
Opel Insignia 2,0Cdti
langdon2 napísal:NO ja budem pucovat este v NR na pumpe...Sakra...ked to nestihnu, budem zly... :twisted:
Do kedy budete cakat na tej pumpe v piatok?? Bo som tento piatok pozeral na dialnicu pri vyjazde z BA a nevyzeralo to ruzovo... ale budeme sa snazit aby sme to na tu 18tu stihli...
Chlapi, len zasa nie do siedmej, potrebujem este v piatok hodit rec z Jerrylom. Potom musi ist niekto na Duchonku predomnou...Mam zlozvyk jazdit predpisovo... A neste sa mi tam ist dve hodiny.....
Opel Insignia 2,0Cdti