zvýšenie podvozku ASTRA F caravan
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- juldy
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Nov 2007, 16:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zvýšenie podvozku ASTRA F caravan
čaute,
Máte niekto skúsenosti so zdvihnutím podvozku o cca 3-5cm.
Bude stačiť ak si kúpim kit na prestavbu napr. na stránke http://weitec.senkyr.cz/ obj.č.
Astra F (F,CC,T92, conv.) Lim./ Cabrio, Caravan (Kombi)
r.v. 9/91- zdvihnutie o 30mm obj.č. 68530055 cena 1 782 Kč bez DPH
Máte niekto skúsenosti so zdvihnutím podvozku o cca 3-5cm.
Bude stačiť ak si kúpim kit na prestavbu napr. na stránke http://weitec.senkyr.cz/ obj.č.
Astra F (F,CC,T92, conv.) Lim./ Cabrio, Caravan (Kombi)
r.v. 9/91- zdvihnutie o 30mm obj.č. 68530055 cena 1 782 Kč bez DPH
Astra F Classic Caravan 1.6 GLS X16SZR 55kW
-
Mattej
- spidy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
tvoje riesenie ma jeden problem ze priklad ten odkaz na stranku ktory si dal ponuka pruziny ktore znizuju a ty potrebujes zvysit a kedze mas efko popozeral by som sa po inych modeloch ktore maju iny rozmer pruzyn teda ( vedzie vaha vedsia pruzyna abo tuhost ) priklad u 120 š ked som mal som riesil podlozenim pruzyn ale to bol iny pripad u teba je dvolezyte zohnat vesu pruzynu ako nas a to ked potebujes zvysit o 3cm cca tak zozen pruzynu vo volnom s rozmerom vedsim ako je tvoja orig. o 5cmjuldy napísal:Tak teda žiadne dobré rady, nikto tu ešte nezvyšoval podvozok :?:
(Nemyslím tým výmenu pružín zo žiguláka do škodovky). :?
Aj keď niečo podobné by určite fungovalo aj pri astre.
Keby som mal 18 rokov, tak Astričku znižujem.
-
iurai
spidy napísal:tvoje riesenie ma jeden problem ze priklad ten odkaz na stranku ktory si dal ponuka pruziny ktore znizuju a ty potrebujes zvysit a kedze mas efko popozeral by som sa po inych modeloch ktore maju iny rozmer pruzyn teda ( vedzie vaha vedsia pruzyna abo tuhost ) priklad u 120 š ked som mal som riesil podlozenim pruzyn ale to bol iny pripad u teba je dvolezyte zohnat vesu pruzynu ako nas a to ked potebujes zvysit o 3cm cca tak zozen pruzynu vo volnom s rozmerom vedsim ako je tvoja orig. o 5cmjuldy napísal:Tak teda žiadne dobré rady, nikto tu ešte nezvyšoval podvozok :?:
(Nemyslím tým výmenu pružín zo žiguláka do škodovky). :?
Aj keď niečo podobné by určite fungovalo aj pri astre.
Keby som mal 18 rokov, tak Astričku znižujem.
ahoj spidy, ako si dopadol s tym vodicakom ?
bola by tu moznost zobrat pruziny z diesloveho karavanu, ten ma isto tuhsie pruziny.
- Pecco
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Dec 2009, 15:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no neviem ako je to zo zvišenim ali to by zaujimalo aj mna.......mam špot podvozok.....a teraz sa mi zlomila pružina tak som kupil original a už trraz sa bojim čo mi to spravi či mi nepadne ešte nižšie lebo podla mna su tieto asi mäkšie ako tie čo som mal...a na kolko tam mam 15-ky kolesa už terz som na tesno z blatnikom cca 2cm....
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
BMW predáva takmer pre všetky modely zvyľovaciu sadu, sú to také nejaké gumené vložky pod pružiny.
Možno by to sadlo aj na Opel, neviem, treba sa popýtať.
Je to v katalógu vedené nejak ako "Osteuropa Schlechtrassen Ausfuehrung", ale neviem kde presne to je, tu je katalóg:
http://bmwfans.info/
Na Fiate má zvýšený podvozok tiež, tam je to riešené prídavnými vinutými pružinami vzadu (k listovým péram) a silnejšími pružinami vpredu. Je to kvôli nosnosti.
Ale nie je to bohviečo, auto poskakuje po ceste, ak je prázdne.
Možno by to sadlo aj na Opel, neviem, treba sa popýtať.
Je to v katalógu vedené nejak ako "Osteuropa Schlechtrassen Ausfuehrung", ale neviem kde presne to je, tu je katalóg:
http://bmwfans.info/
Na Fiate má zvýšený podvozok tiež, tam je to riešené prídavnými vinutými pružinami vzadu (k listovým péram) a silnejšími pružinami vpredu. Je to kvôli nosnosti.
Ale nie je to bohviečo, auto poskakuje po ceste, ak je prázdne.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád