trasenie ručičky tachometra
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
trasenie ručičky tachometra
Pri pridávaní plynu sa mi trasie ručička na tachometri nie velmi ale trasie sa ma niekto s tým skúsenosť?? A dalšia otázka je na rýchlosť ked prechádzam okolo mestkých radarov ukazuje rýchlosť ktorou v skutočnosti ani neidem ak mam ručicku na 50km/h tak mi radar ukáže 43km/h môže byť tachometer takto nepresný pri malej rýchlosti alebo je to normálne lebo sa mi to zdá vela.

Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Trasenie rucicky moze sposobovat problem s nahonom tachometra ci uz na prevodovke,poskodenym lankom pripadne ak bol urobeny neodborny zasah do pristrojovej dosky(stacanie skutocnyck km).
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
tak stocené km neboli lebo auto zodpovedalo stavu km pri kupe aj som bol na prehliadku takže asi skôr to lanko môže byť pošahane, je šanco to opraviť doma alebo je potrebné navštívíť servis???Signum napísal:Trasenie rucicky moze sposobovat problem s nahonom tachometra ci uz na prevodovke,poskodenym lankom pripadne ak bol urobeny neodborny zasah do pristrojovej dosky(stacanie skutocnyck km).
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k