Ta potom sa mozem pripadne na tebe trosku prizivit Peto???
bo ani niesom extra kuchar ked sa mam priznat :?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

langdon2 napísal:Haha...az cil som si to pozrel....Ze aj dalsi peto sa zapojil do rozhovoru........![]()
![]()

cosi, male vrecko si len dakde kup.tomi1583 napísal:langdon2 napísal:Haha...az cil som si to pozrel....Ze aj dalsi peto sa zapojil do rozhovoru........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:roll:
a to uhlie sa mi hadam zmesti stacia dva vrecia??
dako sa tam zgrupime a bude gril party
to by bolo 3 astry a kazda iny typ

malo budes mat clnkovacky v zaludku??MIRO LONDON napísal:Ja tiež rozmýšlam,že zoberiem gril,dnes som kúpil aj veľký čln,zoberiem aj ten,žirafku trochu vyťažím

tomi,tomi1583 napísal:malo budes mat clnkovacky v zaludku??MIRO LONDON napísal:Ja tiež rozmýšlam,že zoberiem gril,dnes som kúpil aj veľký čln,zoberiem aj ten,žirafku trochu vyťažím![]()
To Langdon2 : oki dohodnute

Čo sa týka grilu, bol som tento týždeň na Duchonke dojednať stravnú jednotku a prevádzkárka mi vravela, že oni majú gril a požičajú ak bude treba.MIRO LONDON napísal:Ja tiež rozmýšlam,že zoberiem gril,dnes som kúpil aj veľký čln,zoberiem aj ten,žirafku trochu vyťažím

Predbezne ideme v piatok z GA dalsie 3 auta len zatial cas nieje presne stanovenywaldos napísal:Uz sa tesim, len dufam ze bude dobre pocasie