Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Stanley224 napísal:A čo mám povedať ja...zo západu skoro nikto
Nechajme sa prakvapit kto vsetko v PIATOK pojde zo zapadu, ja viem minimalne o 4roch co na isto idu...
Pre tých čo by išli už v piatok 24.7. z Bratislavy a okolia..dávam návrh stretnutia od 16:00 do 16:45 na čerpacej stanici OMW-posledná pri výjazde z Bratislavy na Trnavu..pumpa je za mostom (EXIT Letisko MRS) na parkovisku za pumpou. Do 18:00 príchod do Nitry. Odtial spolocne smer Duchonka.
Ak mas, prines...Ja gril mam, kolega ho uz ma rok pozicany..... :?
Opel Insignia 2,0Cdti
NO skusal som to uz 100 krat slovami....Asi skusim inac.
Opel Insignia 2,0Cdti
Stanley224 napísal:A čo mám povedať ja...zo západu skoro nikto
Nechajme sa prakvapit kto vsetko v PIATOK pojde zo zapadu, ja viem minimalne o 4roch co na isto idu...
Pre tých čo by išli už v piatok 24.7. z Bratislavy a okolia..dávam návrh stretnutia od 16:00 do 16:45 na čerpacej stanici OMW-posledná pri výjazde z Bratislavy na Trnavu..pumpa je za mostom (EXIT Letisko MRS) na parkovisku za pumpou. Do 18:00 príchod do Nitry. Odtial spolocne smer Duchonka.
To je dobrý nápad, stačí vám zbehnúť dole z obchvatu a zastaviť sa na OMV v NR, tam sa k vám pripojíme 8) A zase nás pôjde o niečo viac.
mioa701 napísal:To je dobrý nápad, stačí vám zbehnúť dole z obchvatu a zastaviť sa na OMV v NR, tam sa k vám pripojíme 8) A zase nás pôjde o niečo viac.