Nefunguje posilnovac riadenia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Eddy27
Nefunguje posilnovac riadenia
Cafte mam taky problem mam doma astru 1.6 ten novsi typ.Boli sme v obchode vsetko islo tak jak mal .. zaparkovali sme a asi o 10 minut sme sa vratili a auto sa nastartovalo nerosvietila sa ziadna kontrolka....ale posilnovac riadenia .. zahadne nejde... na otacanie volantom treba vyvynut dost velku silu. Prosim povedzte cim to je a da sa to dako opravit?? ci treba kupovat nieco nove??..
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
V prvom rade skontroluj ci mas olej v nadobke serva 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Eddy27
- waldos
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 08:14
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
AHOJEddy27 napísal:ano pozrel som a nie je. Prosim vas aky typ treba a kolko (mnozstvo). Viete mi aj poradit kde mohla zmiznut, netreba koli tomu do servisu? Bo mi je zahada, ze zrazu nie je olej v nadrzke. Moze sa auto poskodit keby sa teraz na nom jazdilo bez toho oleja? DAkujem
Napis presny typ vozidla, rok vyroby a zistim Ti kolko treba a aky olej. najlepsie bude ked poslel VIN a podla toho to pozrem.cim skor napises tym skor budes mat odpoved :-)
Opel Astra J ST 2013
Opel Astra G 1.4 16V 2002 - ex
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
-
Eddy27
- waldos
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 08:14
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
Vytvoril som novy album Riadenie tak si to tam pozri. Su 2 typy TRW/ZF, treba pozret na nadobku, malo by tam byt oznacenie. Podla setkeho asi budes mat TRW ale treba skontrolovat 8)
ide tam olej 19 40 715 - 15,95€ liter
treba doliat po maximum a postupovat podla navodu
viac v albume ak by Ti bolo nieco nejasne tak napis
ide tam olej 19 40 715 - 15,95€ liter
treba doliat po maximum a postupovat podla navodu
viac v albume ak by Ti bolo nieco nejasne tak napis
Opel Astra J ST 2013
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
-
Eddy27
-
Eddy27
-
Eddy27
Oki pani dakujem vam velmi pekne za rady 
Uz mam asi len poslednu otazku. Dopocul som sa,
ze v astrach je v serve syntetika a ze je Castrom co som vyssie spominal, je mineral. Je to pravda? Bo ak ano tak viem, ze by sa nemala miesat syntetika s mineralom. Dakujem
edit: bol som ten olej Castrol vratit, bo som sa bal ho tam naliat. Koli tomu, ze tam na nom bolo uvedene, ze je to mineralny olej. Teraz mam druhy. zeleny SWAG no. 99 90 6161 Je to syntetika a v autodieloch mi ho odporucali na astru h. Snad to bude ok idem skusit naliat. Treba odvzdusnit? myslim, ze ano. Ako?
dakujem znova.
edit2: A je tu problem:( dolial som olej po taku ciarku na riske uzavera. Po otoceni klucika ostala blikat kontrolka (auto s klucom). Skusil som nastartovat. Kontrolka prestala blikat a posilovac isiel. tak som zacal vytacat na doraz volant koli odvzdusneniu. Najprv do prava a potom do lava, ked som zasiel do lava na doraz koplo volantom mierne, no pri do prava sa to nestalo. Mozno ja som prudsie otocil a preto sa to stalo, nie som si isty teraz. Zacal som po doraze v lavo otacat volat zas do prava a po chvilke prestalo ist znova posilovanie
Skusal som znova vyp a zap motor no nepomohlo, siel som kuknut do nadrzky a pozeram zas prazdna. Prosim vas viete mi povedat, co je v keli? Bo toto isto nie je normalne. Dolial som do nej kolo 450 ml a po 2 otoceniach volantom v nej nic nie je. Pod autom nevidno natecene a take mnozstvo muselo niekde zmiznut, no neviem kde a som zufali. Dakujem 
Uz mam asi len poslednu otazku. Dopocul som sa,
ze v astrach je v serve syntetika a ze je Castrom co som vyssie spominal, je mineral. Je to pravda? Bo ak ano tak viem, ze by sa nemala miesat syntetika s mineralom. Dakujem
edit: bol som ten olej Castrol vratit, bo som sa bal ho tam naliat. Koli tomu, ze tam na nom bolo uvedene, ze je to mineralny olej. Teraz mam druhy. zeleny SWAG no. 99 90 6161 Je to syntetika a v autodieloch mi ho odporucali na astru h. Snad to bude ok idem skusit naliat. Treba odvzdusnit? myslim, ze ano. Ako?
edit2: A je tu problem:( dolial som olej po taku ciarku na riske uzavera. Po otoceni klucika ostala blikat kontrolka (auto s klucom). Skusil som nastartovat. Kontrolka prestala blikat a posilovac isiel. tak som zacal vytacat na doraz volant koli odvzdusneniu. Najprv do prava a potom do lava, ked som zasiel do lava na doraz koplo volantom mierne, no pri do prava sa to nestalo. Mozno ja som prudsie otocil a preto sa to stalo, nie som si isty teraz. Zacal som po doraze v lavo otacat volat zas do prava a po chvilke prestalo ist znova posilovanie
-
iurai
-
Eddy27
auto je 2005 rocnik a minuli rok malo servisnu prehliadku 
idem zas doliat mamin "odbornik"nakazal
edit: tak lava manzeta nevydrzala a praskla a setko vyttiaklo na zem.
vyzera to ale, ze cerpadlo bude v poriadku nie? CO moze byt teda za vadu pripradne kolko by cca stala oprava aby mi technik v servise nepovedal az prilis moc?
idem zas doliat mamin "odbornik"nakazal
edit: tak lava manzeta nevydrzala a praskla a setko vyttiaklo na zem.
vyzera to ale, ze cerpadlo bude v poriadku nie? CO moze byt teda za vadu pripradne kolko by cca stala oprava aby mi technik v servise nepovedal az prilis moc?
-
Eddy27
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Repas robia v BA za cca 500€ ak chces viem Ti vybavit na vymenu po repase za 320€ 
Mám Opel
-
skapa
Ahoj,
minuly tyzden mi prestal fungovat posilovac riadenia. V servise povedali, ze mi odislo servo riadenia ... ked sme to pozerali so svokrom u jeho kamosa tak sa to potvrdilo. Vedel by si mi dat ceny repasovaneho serva pre VeBe rok vyroby 2000, 74kW, dvojliter, diesel(W0L0JBF35Y1095838)? Pripadne kolko by trvalo ho zohnat?
Stale neviem ake presne je tam servo ... inak da sa to zistit bez toho, aby sa to cele rozobralo? Vraj je to na tom serve napisane ale hovadsky zle sa k tomu dostava. Pripadne ake serva tam mozu byt .. v servise mi ponukali cenu za repasovane servo od 500 do 1000 podla typu
Pripadne nemate niekto na ruke nejake nove/zanovne?
dik
minuly tyzden mi prestal fungovat posilovac riadenia. V servise povedali, ze mi odislo servo riadenia ... ked sme to pozerali so svokrom u jeho kamosa tak sa to potvrdilo. Vedel by si mi dat ceny repasovaneho serva pre VeBe rok vyroby 2000, 74kW, dvojliter, diesel(W0L0JBF35Y1095838)? Pripadne kolko by trvalo ho zohnat?
Stale neviem ake presne je tam servo ... inak da sa to zistit bez toho, aby sa to cele rozobralo? Vraj je to na tom serve napisane ale hovadsky zle sa k tomu dostava. Pripadne ake serva tam mozu byt .. v servise mi ponukali cenu za repasovane servo od 500 do 1000 podla typu
Pripadne nemate niekto na ruke nejake nove/zanovne?
dik