Mne sa páči práve taký decent, čo nevzbudzuje dojem, že ide potrhať trubky, ale pritom je cítiť, že sa pod kapotou niečo deje.Jochmann napísal:tak to si ma potesil, to bol zamermacil napísal:V každom prípade vyzerá to efektne. Nedalo nevšimnúť si ťa.![]()
Koľko zo zábehu už máš odjazdené? Všimol som si, že plyn len tak zľahka šolíchaš, ani Remus sa nejako nehlásil.zatial mam odjazdenych nejakych 800km od stredy minuleho tyzdna, este aspon raz tolko a az potom sa bude Remus prejavovat
pritom to je plno-priechod, tak sa divim ze je na nizkych otackach taky tichucky... vsak na najblizsom zraze sa uz hadam bude moct prejavit
skoro na konci
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
-
wlassto
-
wlassto
-
wlassto
-
wlassto
-
wlassto
-
wlassto
no pod krýdlom sa mi lúpe na karoserii lak, takže ked do mesiaca sa to rozlúpne, tak mu dám ešte raz na jeho náklady striekať ešte raz, abo mu bude striekať z nosa
ale ne, najprv slušný budem
a tie mriežky, no vieš, ja som ix kúpil origo modré a niektoré vybledli na strieborno, niektoré boli modré, tak som ix dal domodra
a tie mriežky, no vieš, ja som ix kúpil origo modré a niektoré vybledli na strieborno, niektoré boli modré, tak som ix dal domodra
-
wlassto
-
mathev
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
pekne pekne to je cele - az na 2 malickosti : blinkre na boku by som vymenil za nejake biele/chromove aby ladili k svetlam a
tie nalepky alebo mracitka ci co to mas cez svetla mi tam dost nesedia to by som dal dole inac sa mi to paci.
tie nalepky alebo mracitka ci co to mas cez svetla mi tam dost nesedia to by som dal dole inac sa mi to paci.
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk