Problém so štartom
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
Lea
no, a po dlhom čase asi problem so Sintrou... išla som z práce-pred nemocnicou som naštartovala na prvý šup-ako vždy, prídem do Handlovej, bez problemov, auto zaparkujem pred fitkom- v kopci... odmakam si svoju hodinku, sadnem do auta, štartujem- a motor nie a nie chytiť... zbytočne som sintričku netrapila, ked nechytila ani na tretí krat, tak som volala kamaratovi, nech ma odtiahne domov... a mal čo robiť, aby jeho favoritka vytiahla tie skoro 2 tony hore kopcom... doma som zdvihla kapotu, prekontrolovala čo sa dá volným okom, či niečo niekde nie je uvolnene a tak... baterka ok... skusim zas naštartovať a chytilo na prvý šup??!! čo by to mohlo byť? može to robiť zasvinená škrtiaca klapka? už by asi bolo na čase ju vyčistiť, čistila sa naposledy pred 2 rokmi...
mam v plane tento týžden aj vymenu oleja, filtre, sviečky... tak dam asi pozrieť aj tu klapku? alebo čo ešte poradíte, nech ma to nenecha niekde ... 
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Zo svojej profesionálnej praxe viem, že toto sú tie najhoršie identifikovateľné poruchy. Proste niečo prestane, zdanlivo bez dôvodu, fungovať a po chvíľke, akoby sa nič nestalo. Takže ťažko radiť. Napadá ma jediné, čerpadlo išlo? Predsa len, je to elektromotor a ten sa opotrebúva. V mojej Astre, keď otočím kľúč do druhej polohy, počujem, ako čerpadlo tlačí benzín do vstrekovacej sústavy a potom vypne.
-
Lea
-
Lea
-
Lea
ale zas je pravda, že som stala v prudkom kopci asi hodinu, takže je možne, že sa mi benzín nejak v nadrži prelial a.... čerpadlo ho nemohlo načerpať? možno to je blbosť, ale ja sa tomu nerozumiem ako Vy, preto sa pýtam... :oops: :oops: ked som išla štartovať, svietila mi kontrolka benzinu, lebo sa mi to prevážilo pod 1/4 nádrže.... , ale ked ma odtiahli domov, zas som mala nad 1/4...