Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
macil napísal:Myslím, že je načase zosumarizovať informácie o sobotňajšom minizraze.
Takže:
3. marec 2007, 15:00, autocamping Salaš Barca http://mapy.atlas.sk/mapa/salas_barca_ke
Tých čo pôjdu v smere od PO, budem medzi 14:30 a 14:45 čakať na parkovisku na Zelenom dvore. Viď mapka. http://mapy.atlas.sk/mapa/Zeleny_dvor
Príjazd do KE podľa mapky je zhora. Je to na vrchole kopca pred Košicami. Pred kopcom končí diaľnica a ´dalej je cesta označená ako cesta pre motorové vozidlá. Na vrchole kopca vedie ponad cestu most, na ten sa musíte dostať a prejsť po ňom na druhú stranu na parkovisko. Zatiaľ som dohodnutý s Wlasstom. Bolo by dobré keby ste dali vedieť, koľkých tam mám čakať.
Vittore :?:
Ak by ste mali problém s navigáciou, moje tel. č. je 0903572470
Macil: na Zeleny dvor dojdem aj ja, bude to lepsie...aby som nahodou na ten Salas nepobludil Cize medzi 14:30 a 14:45 som tam. A ak by nieco, cislo si poskytol, zabrinkam Tak zatim
tak žiaľ vám musím oznámiť, že teda veľmi rád by som došiel, ale musím ísť do práce... ak naplánujete ešte niekedy nejaký takýto minizrazík, tak určite dojdem... ale tentokrát mi to nevyšlo, čo ma veľmi mrzí...
zároveň sa mi pokazil pc, takže píšem narýchlo z práce...
majte sa a zabavte sa dobre...
no macil, ked sa mení miesto, tak sa ovzi cez mobil, abo dojdi večer na ICQ, ja IDEM, neboj 8)
A čo, nečítaš? Povedal som, keď odriekne Wlassto. Ak prídeš, tak ostáva Zelený dvor.
Peto napísal:Takže ako vlastne chlapi?? macil...ty čakáš wlassta na zelenom dvore a idete na ten salaš do Barce?? a tam budete cca. 15-hod? tak nejak??
mam sluzobneho golfika, takze nemusite si so mnou robit starosti a chodit po mna, ak tak mozem dojst aj na ten zeleny dvor
Ja len že sa tu nejak nejasne spomína zelený dvor...ale tam maju stretko len macil a wlassto...ten zraz ostáva na tom salaši v Barci.Ak nie opravte ma...
Peto napísal:Ja len že sa tu nejak nejasne spomína zelený dvor...ale tam maju stretko len macil a wlassto...ten zraz ostáva na tom salaši v Barci.Ak nie opravte ma...
Pochopili ste správne, všetci sa stretneme okolo 15:00 na salaši Barca. Na Zelený dvor idem len kvoli Wlasstovi. Dúfam, že to patrične ocení.
Taki, ak chceš, príď na Zelený dvor, tú stretávku na Furči som myslel, len v prípade, že by Zelený dvor padol.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷