Elektrické okná
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 20:30
- Auto: Vectra C
mal som to komplet vonku - odvrtal som nity a skusal som ale co myslite aka velka je pravdepodobnost ze mi odisla len ta elektricka cast?? bo nieco mi tam kua hrka a nevim co nerad by som ju rozoberal - sakra zlozita vecicka :roll:
proste aj tak mi okno slo len hore a skladanie spet kua kua asi hodina (salene lanka)
proste aj tak mi okno slo len hore a skladanie spet kua kua asi hodina (salene lanka)
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Tažko povedať čo tomu je, musel by som to vydieť, premerať, odskúšať doma na zdroji a tak. Možno by sa to dalo aj opraviť. tá elektronika sa dá dosť ľahko vymontovať a pozrieť ju, ale treba aj patričné schopnosti a možnosti na opravu. Moc som ti neporadil čo? Neskúšal si pozrieť vrakáče, či nemajú motorčeky a za kolik?
Astra G caravan 1,4/16V
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- martin7888
- Strieborný užívateľ

- tomi1583
- Strieborný užívateľ

no zistenie je nasledovne - predne dvere som rozoberal uplne zbytocne bo na tych motorcekoch nieje ani len elektricka cast rovnaka kua takze nozem len zhanat motorceky bo nemam ani len moznost odskusat co je zle do p.....
a pekny den za nami
mal si na niekoho kontakt co vie zohnat tie vecicky?? bo do polska sa mi nechce
a pekny den za nami
mal si na niekoho kontakt co vie zohnat tie vecicky?? bo do polska sa mi nechce
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
-
iurai
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

prace ani nie treba mat len to spravne naradieiurai napísal:ide. ale zase moze to byt dost pracedusoo napísal:ako to dopadlo?
kcem kupit astru, a pozeral som ze ma vseko na elektriku, aj zrkadla, a potom som si na fotke vsimol ze nema ani v predu el.okna. tak som z toho sklamany, da sa ta elektrika aspon do predu polozit? :?
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

elektrika sa da dat vsade len musis mat komplet tiahlo s motorcekom a kablovacku s vypinacomdusoo napísal:ako to dopadlo?
kcem kupit astru, a pozeral som ze ma vseko na elektriku, aj zrkadla, a potom som si na fotke vsimol ze nema ani v predu el.okna. tak som z toho sklamany, da sa ta elektrika aspon do predu polozit? :?
neviem ci este nebudes potrebovat iny tapacir ak tam nechces mat dieru po grile
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
- martin7888
- Strieborný užívateľ

Pokiaľ tam máš káblovú predprípravu tak to ide v pohode dorobiť. Pokiaľ nie tak to bude horšie, ale dá sa ij to. Ja som dorábal elektriku dozadu a predpríprava tam nebola, ale urobil som to. Len mi tam zostala diera po menuáloch, ktorú musím ešte s niečim zapchať. neviete mi niekto poradiť čím?dusoo napísal:ako to dopadlo?
Astra G caravan 1,4/16V
-
iurai
- Pecco
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Dec 2009, 15:00
Zdar astraci mam astru caravan f a chcel by som si namontovat el.okna.Už som kupil motorčeky s nožnicami ale nie som si istz ci je to všetko ten co mi ju predaval tak vravel že je tam už pred priprava nie som si stim velmi isty lebo vela veci co vravel malo daleko od pravdy. tak že chlapi pomooooc!!!!
- Kesi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 19:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Mám aj ja a pred príprava tam určite nie je (aspoň ja ju nemám)Pecco napísal:Zdar astraci mam astru caravan f a chcel by som si namontovat el.okna.Už som kupil motorčeky s nožnicami ale nie som si istz ci je to všetko ten co mi ju predaval tak vravel že je tam už pred priprava nie som si stim velmi isty lebo vela veci co vravel malo daleko od pravdy. tak že chlapi pomooooc!!!!
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
-
mathev
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Apr 2007, 00:01
nie predpripravu tam mat nebudes. vlastna skusenost z tohto roku ma o tom presvedcilaPecco napísal:Zdar astraci mam astru caravan f a chcel by som si namontovat el.okna.Už som kupil motorčeky s nožnicami ale nie som si istz ci je to všetko ten co mi ju predaval tak vravel že je tam už pred priprava nie som si stim velmi isty lebo vela veci co vravel malo daleko od pravdy. tak že chlapi pomooooc!!!!
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk