Ostrekovače
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Júl 2008, 17:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ostrekovače
Caute,z dna na den mi prestali isť ostrekovače,myslel som si že to bude chybajuca voda v nadržke,ale houby.Kupil som new vodu,lejem lejem,neulial som ani liter a nadobka je plna,sadnem do auta,zapnem ostrekovanie a nič,ani motorček nepočuť.Niečo poradte,je ten motorček napojeny cez samostanu poistku??kde sa vobec nachadza motorček,nemohol som ho najsť,je niekde zapchaty?viem že to može mať veľa pričin,možu byť aj zaoxidovane kontakty vo vypinaču,alebo na motorčeku.Poradte prosim čo s tym.Dakujem Opel Vectra B 1.6 16V r.v 96
-
- Strieborný užívateľ
Aha,takže približne niekde pod bateriou?alebo ako si to myslel pred prednym kolesom.Ked otvorim kapotu tak v pravom dolnom rohu??Musim popozerať poriadne,dnes pršalo tak som len tak narýchlo pozeral,ale ked bude pekne tak to nájdem určite.ešte jedna otázka,da sa vymontovať v pohode,alebo treba niečo predtým ešte davať dole,myslim či je k nemu pristup atd...,dik
fuha naraznik dole ? normalne to netrebamiltrax napísal:fuuuha,naraznik sa dava debilne dole,ľahnem pod neho a popozeram,mal by som mať k nemu aj tak pristup nie??dik
zdvihnes auto, a das dole koleso - lave predne
auto si podlozis tehlami, aby nespadlo zo zdvihaku
demontujes podblatnik - zaisteny je cca 4 skrutkami a 6 klobucikmi
v klobuciku stred vytlacis smerom dnu do karoserie, potom ten klobucik ide vybrat
teraz mas pristup k motorceku. staci vytlacit dohora, je len nastrceny
a vyleje sa ti nadrzka
- TSteinar
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22
nevedel som, ze to ide aj cez podblatnik, ja som mal dolu naraznik a je vidiet krasne cela nadrzka, aj ked teraz ma napada, ze som mal dolu aj podblatnik. len s tym klobucikom, ako to nazval iurai, som mal velke nervy, radsej som ich povytrhaval s kombinackami, inak to neislo :twisted:
OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
Niekde som čítal, že to menia na G-čkovej Astre, ale či to sedí aj na C-čkovu Vectru to neviem.ronin44 napísal:Jedna offtopic, ale mozno sa to hodi do tohoto vlakna - dali by sa vymenit na VeCe trisky ostrekovacov na take tie rozprasovacie ako pouziva VW group (Octavia, Passat). Skusal to uz niekto?
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
-
- Strieborný užívateľ
Čaute,tak už som opravil to ostrekovanie,vybral som motorček pustil do neho 12V zo zdroja a nič,nastriekal som KONTOXU dnu kade ťaha aj tam kade vytlača vodu trochu ho prefukal,nechal vyschnuť,napojil ho na 12V a išiel,tak som ho napojil hned na konektor od auto a išiel,tak som to poskladal všetko ako bolo a JE TO.akurat že sa mi zda že ma divny zvuk hlasny,ale ani neviem ako hučal predtým,nejak som to nesledoval,ale keby dačo tak kupim časom NEW ked sa mi nebude ten pozdávať a vymenim ho,už to nebude problem.Akurat som sa zababral s tym umelym cvokom čo je tam,no su tam viac,ale vyberal som iba jeden kedže som nedaval cely podblatnik von,iba som ho uvoľnil nahol k sebe a mal som tam pristup.Takže nechcel isť von,ale nakoniec vyšiel,ale zdeformoval sa tak som tam dal šrubku s maticou.Mam aj foto postupu ako som to robil ak by náhodou niekto chcel,ale neviem ako sa tu davaju fotky,majte sa
Opel Vectra 1.6 16V r.v 12/96-po oprave ostrekovacieho motorčeka
Opel Vectra 1.6 16V r.v 12/96-po oprave ostrekovacieho motorčeka