SVIETI SMEROVKA
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
rvb39
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jún 2009, 21:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
SVIETI SMEROVKA
Ahoj neviete niekto cim moze byt ze mi zostava vysiet smerovka.Ked dam smerovku do lava zostava vysiet neblika ale len stale svieti.Nerobi to stale len niekedy ale minule svietila stale skoro dva dni.Prepinac vyzera vporiadku.A este mi svieti kontrolka na ktorej je blesk alebo take nieco.Zasvieti vecsinou pocas jazdy.Nemate s tym niekto skusenost dakujem.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Na prvu otazku by som povedal,ze moze byt problem s relatkom smeroviek a na druhu doporucujem ist niekde na diagnostiku,pretoze kontrolka s bleskom moze mat vela,vela pricin.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
Re: SVIETI SMEROVKA
ja si myslim že maš niekde skrať, minule som vydel auto ktore davalo smerovku a blikali mu všetky svetla, nebezpečenstvo požiaru si myslim že v takom aute je na dosť vysokej úrovni :orvb39 napísal:Ahoj neviete niekto cim moze byt ze mi zostava vysiet smerovka.Ked dam smerovku do lava zostava vysiet neblika ale len stale svieti.Nerobi to stale len niekedy ale minule svietila stale skoro dva dni.Prepinac vyzera vporiadku.A este mi svieti kontrolka na ktorej je blesk alebo take nieco.Zasvieti vecsinou pocas jazdy.Nemate s tym niekto skusenost dakujem.
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k