Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Mohol si zavolať, nechal som tu aj moje tel. číslo... nevadí, ale sedeli sme blízko v miestnej študenskej kaviarničke. A dokonca na terase.. , Mal si jazdiť okolo a trúbiť určite by sme si ťa všimli
Naozaj velmi prijemne stretnutie. Uz teraz sa tesim na dalsie. A k tomu startovaniu... Minule ked nechcela startovat, som jej slubil V power a hned naskocila...
Ale po vcerajsich konzultaciach som si skoro isty, ze to bude to cidlo kluky. Aj ste spominali niekoho z fora od koho by sa to dalo zohnat. Kto to bol?
bawa napísal:Naozaj velmi prijemne stretnutie. Uz teraz sa tesim na dalsie. A k tomu startovaniu... Minule ked nechcela startovat, som jej slubil V power a hned naskocila...
Ale po vcerajsich konzultaciach som si skoro isty, ze to bude to cidlo kluky. Aj ste spominali niekoho z fora od koho by sa to dalo zohnat. Kto to bol?
macil napísal:Bolo fasa. S Dulom sme si dali aj niečo ako šprint, ale zabudol som zaradiť dvojku, tak som tesne prehral. Yellow_Colorz_PDT_06
Potom som celou cestou do KE naháňal Technoparka. Furt mi utekal. 8)
no chvilku som tu nebol ale moj nazor na stretnutie je ze bolo fajn... smerom do kosic ma ponahanal macil,este sme si aj zamavali na rozlucku a s fajn pocitom sme sa pobrali kazdy svojim smerom . uz sa tesim na dalsie stretko...
Ex - Vectra B,1.8 benzin,85kw,manual,X18XE,140K km,r.v.:96
Až niekto bude chcieť vedieť kde je Poprad, nech sa ma kludne opýta...