Zdravim vas ludia,ja uz som z tej mojej omegy uplne psychycky na dne co som ja uz do nej na....bal penazi to by ste neverily, a to vsetko sposobuju tieto oje....vacske servisy... Tak som ju rozobral po hlavy teda aj hlavy momentalne som ich dal do jednej firmy zbrusit, zabrusit ventyly a tak ... myslite si ze uz ked to mam takto rozobrate mam odtial vybrat cely blok a dat zbrusit aj ten alebo nie?????? mam ho dat cely spravit teda aj klukovku a tieto veci????????? lebo ked to poskladam s novymi tesneniami vodnou pumpou ,rozvodmi a tak dalej....a znovu mi ich po case prerazi a bude sa to hriat a motor bude ako olejova gula tak je tu o jedneho oplaka menej lebo to ma uz urcite porazi :twisted: :twisted: :twisted: PROSIM VAS O VAS NAZOR A DOBRU RADU
DAKUJEM
NEPOSLUSNA OMEGA
Moderátor: dulo
-
undy
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2006, 16:04
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
...
No aj ja som sa celý minulý rok podobne trápil s omegou a potom som si povedal DOSŤ!Predal som ju do Darexu,aj to som sa bál či dojdem.Kúpil som Rover 75 a neľutujem.Naozaj som si to od mojej bývalej nezaslúžil,lebo som v rámci údržby nikdy nič nezanedbal,ale nemalo to už význam.Tak si zváž plusy a mínusy a rozhodni sa.Ja som už doteraz ušetril pár tisíc čo by som už určite bol dal do nejakej ďaľšej opravy.
best MV6 X30XE
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj nevedel som kam to dat ale aj mna začala neposlúchať, Ked naštartujem čo je ešte v pohode a super ide mi na volnobech, ale ak chcem pridať ide mi ako keby skapať, ale to iba pri tom ak chcem viacej pridat ak pridávam postupne a pomali je to celkom ide ale ak rýchlej šie tak ju aj udsím Robí to iba za studena! ak tepli moteor je to OK!
Škrtiaca klapka očistená!
Mohol by to byť aj Palivový filter?
Ďakujem za rady
Škrtiaca klapka očistená!
Mohol by to byť aj Palivový filter?
Ďakujem za rady
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
jsw
pozri na vystup z diagnostiky
uplne identicke priznaky su, ked je problem s cidlom teploty nasavaneho vzduchu. pri odpojenom cidle by mala byt hodnota 20 stupnov. Pri zapojenom cidle by mala byt teplota realna.Miro Kohut napísal:mohol ..mozno si natankoval nejaku spinu aj ja som to raz zazil ked som to vyjazdil tak bolo vsetko ok.........
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Tukesko, presne toto mi robila Corsa.....vvymenil som cidlo teploty chl. kvapaliny....to co je na Corse na vodnej pumpe a pomohlo....To cidlo stoji cca 10€ ale mal som doma celu novu vodnu pumpu kde bolo sucastou.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov