Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v

Moderátori: bukelo, buci_vectra

solid
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 16 Jún 2008, 13:12
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v

Príspevok od používateľa solid »

Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
iurai

Re: Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v

Príspevok od používateľa iurai »

solid napísal:Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
a naco to cele ma byt dobre ?

cidlo podtlaku nie je na sacom potrubi !!! je hore na prepazke pri tesneni kapoty a tenkou hadickou je spojene s telesom skrtiacej klapky

myslim si, ze je zhora napichnute na kolickoch.

takze tlak smerom dohora, ovsem predpokladam, ze su tam 2 poistky - ktore treba mierne zatlacit, aby to islo. podarilo sa mi to aj bez toho
Používateľov profilový obrázok
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa Rasto »

Je to čidlo teploty nasávaného vzduchu. Je uložené v gumenej manžete a tú spolu s čidlom vypáč tenkým šrobovákom.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
solid
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Rasto napísal:Je to čidlo teploty nasávaného vzduchu. Je uložené v gumenej manžete a tú spolu s čidlom vypáč tenkým šrobovákom.
Dakujem, konecne niekto kto vie oco tu ide.
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Obaja vedia o čo ide, len ty nie. :)
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

macil napísal:Obaja vedia o čo ide, len ty nie. :)
tak tak !
solid
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v

iurai napísal:
solid napísal:Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
a naco to cele ma byt dobre ?

cidlo podtlaku nie je na sacom potrubi !!! je hore na prepazke pri tesneni kapoty a tenkou hadickou je spojene s telesom skrtiacej klapky

myslim si, ze je zhora napichnute na kolickoch.Dakujem za odpoved, myslel som na tu srandu co je na tom ciernom plastovom potrubi :-) Naco sluzi to ocom si pisal? Dakujem za odpoved :-)

takze tlak smerom dohora, ovsem predpokladam, ze su tam 2 poistky - ktore treba mierne zatlacit, aby to islo. podarilo sa mi to aj bez toho
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"