Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
solid
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Jún 2008, 13:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v
Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
-
iurai
Re: Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v
a naco to cele ma byt dobre ?solid napísal:Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
cidlo podtlaku nie je na sacom potrubi !!! je hore na prepazke pri tesneni kapoty a tenkou hadickou je spojene s telesom skrtiacej klapky
myslim si, ze je zhora napichnute na kolickoch.
takze tlak smerom dohora, ovsem predpokladam, ze su tam 2 poistky - ktore treba mierne zatlacit, aby to islo. podarilo sa mi to aj bez toho
-
solid
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Jún 2008, 13:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako vymontujem vahu na astra g rv 98 - 1,6 16v
iurai napísal:a naco to cele ma byt dobre ?solid napísal:Zdravim vsetkych :-) Ako vymontujem vahu vzduchu na astra g rv 98 - 1,6 16v ktora je na nasavacom potrubi? Viem ze to nieje vaha ale nejaky merac podtlaku ci co ale chcem sa nato pozriet a neviem ako to vybrat. Odpojil som to, tahal, tocil, snazil som sa vseliako ale nechcem to doje... . Mate nato nejaky system ? Dakujem
cidlo podtlaku nie je na sacom potrubi !!! je hore na prepazke pri tesneni kapoty a tenkou hadickou je spojene s telesom skrtiacej klapky
myslim si, ze je zhora napichnute na kolickoch.Dakujem za odpoved, myslel som na tu srandu co je na tom ciernom plastovom potrubi :-) Naco sluzi to ocom si pisal? Dakujem za odpoved :-)
takze tlak smerom dohora, ovsem predpokladam, ze su tam 2 poistky - ktore treba mierne zatlacit, aby to islo. podarilo sa mi to aj bez toho