MINIZRAZ
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
wlassto
-
tommy
-
wlassto
-
wlassto
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tiež pracujem na zmeny, piatky, sviatky a keďže som si s tým začal, asi by bolo dobré, keby som na minizraze bol.
Pokiaľ ide o termín, tak väčšine asi bude vyhovovať niektorý deň víkendu, takže predbežne navrhujem:
nedeľa-25.2.
sobota-3.3.
nedeľa-4.3.
Miesto - zatiaľ to vyzerá na Košice, ale osobne sa nebránim ani iným mestám, mestečkám a obciam.
Konkrétne tu nemám nič vytipované, preto chcem poprosiť košičanov, ak o niečom dobrom vedia, nech sem hodia návrh. Malo by to byť skôr niekde na periférii, kde nebude ťažké trafiť a hlavne nebudú problémy s parkovaním, no a nech je to trošku kultúrnejšie miesto, nie krčma poslednej cenovej kategórie, ale to by snáď nikoho nenapadlo.
nedeľa-25.2.
sobota-3.3.
nedeľa-4.3.
Miesto - zatiaľ to vyzerá na Košice, ale osobne sa nebránim ani iným mestám, mestečkám a obciam.
Naposledy upravil/-a macil v 04 Feb 2007, 16:08, upravené celkom 1 krát.
-
wlassto
-
taki22
-
jerryl
- Opelclub Čestný člen

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
- Auto: Ampera
- Bydlisko alt: Topoľčianky
Mám ísť v najbližšej dobe do Vranova na Kaufland.Máme tam menší problém.Ale ani srnky netušia ktorý deň.Dám vedieť.macil napísal:Jaro, nemáš náhodou v blízkej budúcnosti cestu na východ?
Tento rok by sa mali stavať kauflandy v Bardejove,Svite,Partizánskom a do Púchova odchádzam tento mesiac 19-teho.
Opláci z okolia potrebujem zohnať nejaké slušné ubytko pre dvoch chlapov v púchove.
- macil
- Admin

Môže byť aj v Moldave, aspoň to bude mať Tommy bližšie, ale zas wlassto ďalej.taki22 napísal:..vikend moze byt. Mne konkretne je jedno ci sobota ci nedela. Takze ja sa prisposobim ostatnym..a co sa tyka miesta, porozmyslam tiez nad nejakym ajked niesom cisty kosican ale v KE som 75% dna..zvysok spim doma
No zatial nemam ziadny tip ani ja..
-
wlassto
- macil
- Admin

Ani ja do Moldavy bežne nechodím, bol som tam, čo si pamätám, asi 2krát.
Cestou do práce som bol omrknúť jeden podnik. Volá sa to Salaš a je tam aj autocamp. Je to na obchvate, v smere od Hypernovy na Jazero po pravej strane, pred mostom. Je tam dostatočne veľké parkovisko a nazrel som aj dovnútra, sedel tam len jeden zaľúbený párik. Dá sa tam aj najesť, kto by bol po dlhej ceste hladný (wlassto
). Poznáte to tam niekto?
Cestou do práce som bol omrknúť jeden podnik. Volá sa to Salaš a je tam aj autocamp. Je to na obchvate, v smere od Hypernovy na Jazero po pravej strane, pred mostom. Je tam dostatočne veľké parkovisko a nazrel som aj dovnútra, sedel tam len jeden zaľúbený párik. Dá sa tam aj najesť, kto by bol po dlhej ceste hladný (wlassto
-
Jochmann
-
Jochmann