tečie nafta z čerpadla
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 23:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tečie nafta z čerpadla
Ahojte opláci,
začala mi kvapkat niekde spod čerpadla nafta, vie mi niekto poradiť čo to spôsobuje? skontroloval som všetko čo sa len dalo , ale na nič som neprišiel odkial to tečie (samozrejme, že nechcem dávať čerpadlo von) , predtým som mal dolu aj riadiacu jednotku z čerpadla ( že by tam zle dosadali na seba plochy a tadiaľ to slzlilo??????)začalo sa to prejavovať ako som naposledy mal problémy so štartom ( vid.príspevok čerpadlo motora) v januári tohto roku..............a samozrejme, že mi začala aj padať nafta(občas) , ked naštartujem tak chvilu ide a potom zdochne, dlho musim točiť aby naskočil a ked naštartuje tak z výfuku ide modrý dym( čo ma dosť znepokojuje)
ďakujem za všetky rady
začala mi kvapkat niekde spod čerpadla nafta, vie mi niekto poradiť čo to spôsobuje? skontroloval som všetko čo sa len dalo , ale na nič som neprišiel odkial to tečie (samozrejme, že nechcem dávať čerpadlo von) , predtým som mal dolu aj riadiacu jednotku z čerpadla ( že by tam zle dosadali na seba plochy a tadiaľ to slzlilo??????)začalo sa to prejavovať ako som naposledy mal problémy so štartom ( vid.príspevok čerpadlo motora) v januári tohto roku..............a samozrejme, že mi začala aj padať nafta(občas) , ked naštartujem tak chvilu ide a potom zdochne, dlho musim točiť aby naskočil a ked naštartuje tak z výfuku ide modrý dym( čo ma dosť znepokojuje)
ďakujem za všetky rady
Vectra B - 2.0 DI 16V (1997) motor X20DTL - ex
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
najcastejsie spod stop ventilu ale aj nemusi ak chces tak poznam niekoho kto to opravi 

Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Máj 2008, 17:01
mrkni sa na sanie....
mne ked cistili sanie utrhli jeden zavit na kryte a vybodli sa na to... :twisted:
odtial si to naslo cesticku az na cerpadlo a po cerpadle to tieklo...
zistil som to ked auto bolo na zdvihaku...
vyzeralo to tak ze nafta kape z cerpadla...
skrutka vymenena... a je po porobleme...
mne ked cistili sanie utrhli jeden zavit na kryte a vybodli sa na to... :twisted:
odtial si to naslo cesticku az na cerpadlo a po cerpadle to tieklo...
zistil som to ked auto bolo na zdvihaku...
vyzeralo to tak ze nafta kape z cerpadla...
skrutka vymenena... a je po porobleme...
OV B CARAVAN, X20DTL
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
Re: tečie nafta z čerpadla
zda sa ze mam podobny problem tak ako vyriesil si to uz?? :roll: nase cerpadlo bolo len povolene ale zase presakuje naftaklifton007 napísal:Ahojte opláci,
ďakujem za všetky rady
Ahoj. no na riadiacej jednotke cerpadla by malo byt tesnenie take obdlznikove. Ak ti to rozorerali tak ti ho mali vymenit.
A modry dym moze byt aj tym ze mas chudobnu zmes teda nejde dost paliva.
Mozes mat to cerpadlo spatne lebo neviem kto ti sahal na RJ cerpadla aky mechanik ci diesel servis alebo kto
Ak nejaky problem ozvy sa najlepsie telefonicky.
0948 608 483
A modry dym moze byt aj tym ze mas chudobnu zmes teda nejde dost paliva.
Mozes mat to cerpadlo spatne lebo neviem kto ti sahal na RJ cerpadla aky mechanik ci diesel servis alebo kto
Ak nejaky problem ozvy sa najlepsie telefonicky.
0948 608 483
- Teo
- Strieborný užívateľ
no casto to tecie spod stop ventilu ale ak ches tak to opravim 

tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ
BA
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk