ECU Astra G
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Facko
ECU Astra G
Caute.
Chcel by som sa spytat ci ECU platia aj pre Astru G, rv 2000.
Diki Vlado
Chcel by som sa spytat ci ECU platia aj pre Astru G, rv 2000.
Diki Vlado
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Záleží od motora a typu riadiacej jednotky. Na tejto stránke sú info o ECU k jednotlivým motorom a ich chybové kódy.
http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.u ... es.htm#top
Ide však o benzínové motory.
Od určitého modelového roku sa spôsob komunikácie ECU s diagnostikou zmenil a u tých sa už kódy vyblikať nedajú. Či sa to dá u tvojho, neviem. Buď to vyskúšaš, alebo pohľadáš nejaké info na internete.
http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.u ... es.htm#top
Ide však o benzínové motory.
Od určitého modelového roku sa spôsob komunikácie ECU s diagnostikou zmenil a u tých sa už kódy vyblikať nedajú. Či sa to dá u tvojho, neviem. Buď to vyskúšaš, alebo pohľadáš nejaké info na internete.
-
Facko
No tuto stranku poznam. Tam moj motor nieje. Mam 1.7 DTI.
Neviem to vobec najst. A pred tyzdnom mi zacala svietit chyba motora a raz svieti a raz nie. Ked som zistoval tak zatial najnizsia cena len za diagnostiku je 800skk a do toho sa mi moc neche. Lebo ak mi povie ze to je nejaka blbost tak ma ...
Skusim este zistit ze co a ako. Zatial diki
Inac teraz mam napadlo pod rucnou mam presne taku koncovku ako je ten 16pin na spomenutej stranke, ale vodice su v inych pinoch. Tak neviem keby som tam pospajal daco co nemam nezoskratujem to?
Neviem to vobec najst. A pred tyzdnom mi zacala svietit chyba motora a raz svieti a raz nie. Ked som zistoval tak zatial najnizsia cena len za diagnostiku je 800skk a do toho sa mi moc neche. Lebo ak mi povie ze to je nejaka blbost tak ma ...
Inac teraz mam napadlo pod rucnou mam presne taku koncovku ako je ten 16pin na spomenutej stranke, ale vodice su v inych pinoch. Tak neviem keby som tam pospajal daco co nemam nezoskratujem to?
-
Facko
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Máj 2007, 08:06
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Radsej by som tam nic nespajal.Facko napísal:No tuto stranku poznam. Tam moj motor nieje. Mam 1.7 DTI.
Dobehni a zdiagnostikujem ti to za 300Sk.
autoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex