2.2 dti vs 2.2i
Moderátori: dulo, buci_vectra
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
2.2 dti vs 2.2i
ahojte poradite mi ktory je lepsi motor 2.2 dti alebo 2.2i? planujem v najblizsej dobe nieco nieco take kupit ide o vectru C bude to moje prve auto tak co poviete ktory je lepsi? ja by som skor chcel 2.2 dti. dajte nejake skusenosti a naco si davat pozor..
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Ja osobne by som 2,2 benzin nekupoval v ziadnom pripade.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
- miko455
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Apr 2008, 16:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tak tak, je to pravda... len keď sa niečo do...kazí tak to potom aj niečo stojí, napr. teraz budem meniť dvojhmotný zotrvačník, možno spojka a bude to mastné. Ale závisí aj od toho, aký kus kúpiš a či budeš mať sťastie, dúfaj že hej. Najlepšie je asi si vyskúšať obidva motory, ak máš tú možnosť.chausj napísal:2.2 dti je fajn, ma to celkom dobry tah a hlavne to ma vybornu spotrebu
Vectra C 2.2 DTI 16V Y22DTR
Astra J 1.4T LPG A14NET
Astra J 1.4T LPG A14NET
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Problem s retazovymi rozvodamilubo098 napísal:v com je zly ten benzin?
Mám Opel
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
dobre zabehnuty dizlak, zalezi na cene, ja som kupoval tiez s takym poctom km a motor pohoda , horsie uz napravy, ale tiez zalezi co bolo povymienane.lubo22 napísal:mam moznost kupy 2.2 dti s 150 000km co poviete na to? neni to vela? ide o r. v. 2003 je z nemecka
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
havo
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ty si asi po nemecku nejazdil, ked davas taketo odporucania, ja mam astru z nemecka, poznam xy ludi co doviezli z DE a nemaju s tym problemhavo napísal:Dovoz z Nemecka radšej nie, ak tak skús radšej kupované na slovensku, mám opla odtiaľ, u nás si ludia viac vážia a starajú o svoje tátoše, najlepšie od dajakého známeho
a darmo ze ty si ho vazis, ale ty ho rozbijes na nasich cestach, chces alebo nechces
a ked nemcovi padne, ze ma ist na vymenu toho a toho, tak ide a nespekuluje ako mara s pi...., ze to je drahe a neurobi si to sam
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
- jus
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50
- Auto: Astra J
no znami ,mimochodom svajciar, ma 2,2 direct a je maximalne spokojny a zrovna sa ma pytal kolko u nas vyde velka servisna prehliadka po 150tis. km kedze u nich vraj v opli hodinovka stoji 2000 frankov
, zvazuje ze to da spravit tu na slovensku takze nie je uplne pravda ze nemci ci "zapadniari"nespekuluju staci si prejst fora s koncovkou "de." dovolim si tvrdit ze slovak este skor navstivy autorizovany servis ako nemec.
a este poznam dvoch co maju 2,2 direct jeden v signume ,tomu sa tak zapacila moja VeCe ze si hned bezal kupovat aj on a ponukli mu "vyssiu "triedu tak to bral
druhy vo VeCe ten ma uz 370tis.km a bez akychkolvek problemov s motorom,ani tie rozvody mu nesarapatia.
ono hold ked sa auto vydari tak slape nech to ma akykolvek agregat,a ked nie tak budes nadavat ci mas benzin alebo diesel.
a este poznam dvoch co maju 2,2 direct jeden v signume ,tomu sa tak zapacila moja VeCe ze si hned bezal kupovat aj on a ponukli mu "vyssiu "triedu tak to bral
ono hold ked sa auto vydari tak slape nech to ma akykolvek agregat,a ked nie tak budes nadavat ci mas benzin alebo diesel.
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
je to cele vec vkusu a aj ceny za karu
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže