Velkonocna káva Nitra April 11.04.2009 ( Jelenec )
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
tak tu si ne edisku tie fotky http://www.edisk.cz/stahni/30737/mojefo ... .04MB.html
- zero_cool
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 24 Máj 2007, 08:43
jasne, kludne, sice tieto neboli bohvieco, ale na buduce budu lepsejsie a viac tak hura na bud. zraze do "boja", hehe :riding:marjan napísal:takze: zero_cool a bruno, pasujem vas za dvornych fotografov na letnom zraze.
uz sa z toho nevyzleciete,
mam pravdu chlapi???
8) Yellow_Colorz_PDT_05 Yellow_Colorz_PDT_04 Yellow_Colorz_PDT_03
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
tu mas takeho rucne dorobeneho zera coola
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
No tak som sa aj ja dostal k PC bo sme ešte celý den s polovičkou lietali s autom...Čo sa týka zrazu, konečne sa nám podarilo zučastniť, a vôbec to nelutujeme. super atmosféra a ešte lepšia partia ludí. No a hlavne sme konečne spoznali osobne ďalších členov OC. Som rád, že všetci sa dostali domov bez nejakých ťažkostí a problémov s mojimi kolegovcami .
Zrazy podobného charakteru radi privítame aj častejšie.
To marjan: guláš bol super a hlavne, ked som si na ňom popálil jazyk(ja pažravec)
To vikieso: aj si si obkreslil ten znak z pláta...neva pozrem doma nálepku z ktorej som to obkresloval ja a pošlem ti ju poštou ak budeš xcieť.
Zrazy podobného charakteru radi privítame aj častejšie.
To marjan: guláš bol super a hlavne, ked som si na ňom popálil jazyk(ja pažravec)
To vikieso: aj si si obkreslil ten znak z pláta...neva pozrem doma nálepku z ktorej som to obkresloval ja a pošlem ti ju poštou ak budeš xcieť.
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
- zero_cool
- Opelclub VIP člen
..no ja som bol tiez hladny ako vlk, abo medved po zime , ale drzal som sa.... Yellow_Colorz_PDT_04taky69 napísal:zero_cool napísal:..ja som si nepopalil jazyk, drzal som sa a pomalicky nad tym slintal.... Yellow_Colorz_PDT_16
to vieš mi hladný jak vlci... tka sme si potom máčali aspoň chlieb v guláši než vychladol
- maross
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Mar 2009, 09:20
no bolo fakt suprovo,fajne miesto,fajny ludia no proste suprovo.thx usporiadatelom.no a ukazal som kamosovy fotky a prislubil ucast na velkom letnom zraze.tu je zopral foto:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=9257
Vectra B 2,2Dti 150k,2001
Ascona C 2,0i C20NE,1987(doživa)
Ascona C 1,6D ,1986(ako nova)
Ascona C 2,0i C20NE,1987(doživa)
Ascona C 1,6D ,1986(ako nova)
- zero_cool
- Opelclub VIP člen
hezky, hezky treba prist na letňáska Yellow_Colorz_PDT_08maross napísal:no bolo fakt suprovo,fajne miesto,fajny ludia no proste suprovo.thx usporiadatelom.no a ukazal som kamosovy fotky a prislubil ucast na velkom letnom zraze.tu je zopral foto: