Čerpadlo?!
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
vladimir
-
vladimir
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vladimir napísal:Takže dnes sa na to prišlo......aspom dúfam...... 8)
na motore je ešte podtlakový EGR,dal som ho dole a jednoducho som mu zospodu pritiahol pružinu-zákon schválnosti,že sa to objavilo práve teraz-a motor štartuje ako divý, -jednoducho únava materiálu
určite sa ma spítate,prečo ho nemám ešte zaslepený...... :? neviem, je mechanický a v lete som ho vyčistil .....síce je pravda,že v potrubí bolo svinstvo...
tak s tym som nepocital ved to je prva vec co sa ma na opeli urobit
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
-
vladimir
-
vladimir
-
vladimir
-
vladimir
-
vladimir
Skoro sme to uriekli.....včera poobede som sadol do autíčka otočím kľúčikom a nič....
,až ma zalial studený pot.....čo je?,začal som sa mu prihovárať a nič,nie a nie a ešte raz nie....tak nakoniec som vytiahol spray a išli sme na "operáciu"...
Celá vstrekovacia jednotka sa ocitla na stole a vyčistila sa- kus po kuse ! V streku sa našli drobné nečistoty-zopár malých zrniek,ale čo bolo asi naj...spodné tesnenie na nasávacom hrdle bolo prasknuté,kade pravdepodobne mohlo nasávať falošný vzduch....
Čo dodať...azda ,len že sa ospravedlňujem za zavádzajúce info o EGR-ku-aj keď som rád,že sa vyčistilo a zaslepilo...
Nakoniec v skutočnosti neviem,ktorá z tých dvoch vecí mala na tie "neštarty" väčší vplyv.....ale dnes ráno bol štart takmer na brnk a čo ma prekvapilo,bez natlačenia čerpadla-vôbec ho nebolo počuť,takže teraz som ešte Radšej
Celá vstrekovacia jednotka sa ocitla na stole a vyčistila sa- kus po kuse ! V streku sa našli drobné nečistoty-zopár malých zrniek,ale čo bolo asi naj...spodné tesnenie na nasávacom hrdle bolo prasknuté,kade pravdepodobne mohlo nasávať falošný vzduch....
Čo dodať...azda ,len že sa ospravedlňujem za zavádzajúce info o EGR-ku-aj keď som rád,že sa vyčistilo a zaslepilo...
Nakoniec v skutočnosti neviem,ktorá z tých dvoch vecí mala na tie "neštarty" väčší vplyv.....ale dnes ráno bol štart takmer na brnk a čo ma prekvapilo,bez natlačenia čerpadla-vôbec ho nebolo počuť,takže teraz som ešte Radšej