Prečo VECTRA??
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Patricius
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2008, 09:38
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Prečo vectra?
Jednoducho som chcel väčšie auto od cordoby. Podmienky boli jednoduche, klíma, el.okná, nejaký ten BAG, motor nad 1,6, väčší kufor, vyššia trieda, dobré ceny ND.
Na spotrebe mi moc nezáležalo, tak som pozeral mondeo, 406 a vectru. Našiel som z každého rožku trošku a skúšal som. Jediné čo ľutujem je auto z bazáru, pri cordobe som to vyhral, pri vectre nie. Ale dáme troška údržby a bude to v poho, veď ide len o bežné veci. Základ je dobrý, spotreba nad očakávania.
A porovnanie s octaviou? Golf s kufrom. Ďakujem :?
Zabudol som na design, postavte vedľa seba vebe a akúkoľvek octaviu
Jednoducho som chcel väčšie auto od cordoby. Podmienky boli jednoduche, klíma, el.okná, nejaký ten BAG, motor nad 1,6, väčší kufor, vyššia trieda, dobré ceny ND.
Na spotrebe mi moc nezáležalo, tak som pozeral mondeo, 406 a vectru. Našiel som z každého rožku trošku a skúšal som. Jediné čo ľutujem je auto z bazáru, pri cordobe som to vyhral, pri vectre nie. Ale dáme troška údržby a bude to v poho, veď ide len o bežné veci. Základ je dobrý, spotreba nad očakávania.
A porovnanie s octaviou? Golf s kufrom. Ďakujem :?
Zabudol som na design, postavte vedľa seba vebe a akúkoľvek octaviu
VW Golf 1,9TDI 77kW
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
-
miltrax
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Júl 2008, 17:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Čaute,ja som tiež najprv obzeral 406ky po ND na nete,kamoš s ktorym som chodil do prace tak mal VeBe tak mi padla do oka a už som sa tešil kedy ju budem mať konečne aj ja.S autom som spokojny,len ta kasna nie je bohvie čo,myslim to hrdzavenie,menil som podbehy a robili mi zadne lemy,no a po tejto zime sa už zase niečo ukazuje na tych lemov.No a ešte tie nešťastne prave zadne dvere-zamok.Inak celkom super,jazdne vlastnosti o.k interier mi sadol hned.Chcelo by to už VeCe ale momentálne na to niesu financie,čaute
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Re: Prečo VECTRA??
PRECO STE SA ROZHODLI PRE OPEL A PRECO VECTRU??
1. dovod - mozes chodit s kazdou hlupostou do servisu a platit im nehorazne prachy za kazdu hlupost, alebo tu mas toto forum a tu sa urcite niekto najde, kto ti poradi, alebo aspon nasmeruje ako problem odstranit
2. dovod - ked by si nahodou prisiel na nejaky zraz a zopar Vectier tam uvidis, tak budes vediet preco ...
1. dovod - mozes chodit s kazdou hlupostou do servisu a platit im nehorazne prachy za kazdu hlupost, alebo tu mas toto forum a tu sa urcite niekto najde, kto ti poradi, alebo aspon nasmeruje ako problem odstranit
2. dovod - ked by si nahodou prisiel na nejaky zraz a zopar Vectier tam uvidis, tak budes vediet preco ...
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
preco?-lebo
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Lupo-mafo2
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2008, 10:20
No ja som s mojou vectrou spokojný pokial niesu žiadne problemi ale to asi každý.Ja osobne keby som už kupoval auto tak opel by som si nekúpil mám nato svoje dôvody.Chlapci to auto bolo taxi ked ho mal otec.Nezarobilo nič lebo sa furt neco j....o.Napr pri cca 210000km mu odysla prevodovka:(vymenil ju(samozrejme nie novu)dobre auto fungovalo v pohode a pri 220000km odyšlo čerpadlo a suma 25tisic.A potom take veci ako servo proste riadne drahe veci odchádzali.Otec si kupil superb a mne dal vectru čo som riadne spokojny:)Auto mi dal pri 238000km a už mám nabehane na nej 260000km a mal snou problem ale to taký že som mal popraskane prepadove hadičky a padala nafta.:)ale nebola to draha zaležitosť takze momentalne spokojnost (klop klop klop)
Opel Vectra B 2.0 DTI caravan r.v.2000 Taxi
Najazdených 410000
Najazdených 410000
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Myslim, ze az na tu prevodovku / ale ked bolo auto taxi, tak vacsinou behalo asi po meste /, to boli zavady, ktore vznikaju opotrebovavanim dielov a tomu sa jednoducho nevyhnes ani pri inej znacke a urcite ani pri Superb, najlepsie kupovat kazde tri roky nove auto, kde mas vsetko v zaruke, ale kto z obycajnych ludi ma na to peniaze ??? 
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
- Teo
- Strieborný užívateľ

vectra je fajn a hotovo
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Santa17
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Sep 2008, 13:03
- Auto: Vectra B
No, popravde asi polroka som tápal po internete sledoval recenzie, popritom som mnohokrát natrafil aj na VéBé, už sprvu sa mi páčila, ale nejako ma nechytila hned na prvýkrát...hľadal som ďalej...teda ankoniec padla voľba na Passat 1.8T to bolo iné kafé, ale pred nosom mi ho na(ne)šťastie vyfúkli... A potom keď už som enmal trpezlivosť prišlo na rad behanie po bazároch. Stále som sa obzeral hlavne po VW ale jeden bol buraný, další mal záhadných 60 000km najazdených a interier zničený ako keby tam vyčíňal gang smažiek, iné boli príliš drahé. Neskôr som už so sklonenou hlavou a zo zúfalstva šiel an skúšobnú jazdu s mojou súčasnou VectouB, popravde zvonku sa mi páčila, celkovo to bolo lacné auto, výkonovo na slušnej úrovni priestoru na môj vkus veľmi veľa(čo je ale výhoda). Slušnú výbavu mala plus vcelku zaujímavé obutie =P... tak teda nastupil som dnu a bol som unesený, interier bol rpesne podla môjho gusta, všetko bolo intuitívne presne tam, kde to byť malo, čo som bral ako obrovské plus. Tak teda sme si zajazdili, na moje prekvapenie, to bola dosť rezká jazda, nečakal som, že tak pomerne veľké auto s motorom 1.8 16V bude slušne zaberať, síce až od vyšších otáčok, ale zase ja si viac potrpím na konfort ako rýchlosť(keby som prišiel o vodičak, tak s pánomBohom idem od Vás) =D...
Celkovo som si Vectru rýchlo obľúbil a zabudol som aj an moj nesplnený sen Passat 1.8T. Som spokojný nad mieru.
Za necelý polrok som anjazdil už vyše 14000km, čiže dokopy už má auto enajkých 144000km, ale jediné čo si autíčko odomňa vypýtalo bol nový olej, kvapaliny a nenáročné prečistenie krokáča a škrtiacej kalpky. Teraz ešte zaslepím EGR a myslím, že bude ešte naďalej slúžiť...ťuk, ťuk, ťuk....
No, musím mu ešte jednu vec vytknúť, aby som len nechválil: interier dosť praská a vydáva kadejaké zvuky počas jazdy an nerovnom teréne(teda po väčšine SVK ciest), ale an to je jendoduchá rada - hudba =D =D
Celkovo som si Vectru rýchlo obľúbil a zabudol som aj an moj nesplnený sen Passat 1.8T. Som spokojný nad mieru.
Za necelý polrok som anjazdil už vyše 14000km, čiže dokopy už má auto enajkých 144000km, ale jediné čo si autíčko odomňa vypýtalo bol nový olej, kvapaliny a nenáročné prečistenie krokáča a škrtiacej kalpky. Teraz ešte zaslepím EGR a myslím, že bude ešte naďalej slúžiť...ťuk, ťuk, ťuk....
No, musím mu ešte jednu vec vytknúť, aby som len nechválil: interier dosť praská a vydáva kadejaké zvuky počas jazdy an nerovnom teréne(teda po väčšine SVK ciest), ale an to je jendoduchá rada - hudba =D =D
Vectra B 1.8 16V
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Yellow_Colorz_PDT_04luboš napísal:Ja som si kúpil Vectru, aby som mohol íst na zraz na "Jelenec" . Lebo z feldou by ste ma vyhnali.![]()
![]()
Niekde mam este pozvanku z Audi Clubu do Nemecka - ked ti ju poslem tak si kupis Audi :?:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
luboš
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Sep 2008, 13:38
No spravíme to nasledovne : pozvánku budem mat teda "ja" . Ty kúpiš audy a ja ta tam zoberiem. Aby si nepovedal... OK?Bruno napísal:Yellow_Colorz_PDT_04luboš napísal:Ja som si kúpil Vectru, aby som mohol íst na zraz na "Jelenec" . Lebo z feldou by ste ma vyhnali.![]()
![]()
![]()
Niekde mam este pozvanku z Audi Clubu do Nemecka - ked ti ju poslem tak si kupis Audi :?:
VEBE X20DTH 99-00
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Bruno
- Opelclub VIP člen

Ja ostanem /asi/ verny Oplu - Hurrraa do Jelencaluboš napísal:A je to vyriešené . Nejde sa nikam ! A basta. :!:
- Teo
- Strieborný užívateľ

opel je fajn a vectra najsamfasa
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
LEPO
prečo vectra?
práve som čítal článok, že nejaká ruska si našetrila na Ferrari za 16miliónov a po 30 minútach jazdy jej zhorelo
....s vectrou sa to nestane a je lacnejšia