VC strata vykonu pri rychlom rozbehu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
kroso
VC strata vykonu pri rychlom rozbehu
Ahojte,
Moj motor je 1,8 16V 122k
Mam taky problem, ze pri prudsom rozbehu, ked mu viacej stupim, tak motor zatiahne, potom ako keby na stvrt sekundy uplne vysadil a potom znova zacne tahat, ale uz citim, ze tam nieje ta sila ako bola pred sklbnutim.
V orig. servise mi povedali, ze je to normalne
Je to vazne normalne? Podla mna by mal mat motor plynuly chod. Co si o tom myslite? Viete mi poradit, co by to mohlo sposobovat? Moze to robit napr. trakcna kontrola alebo skrtiaca klapka?
Dakujem za vsetky postrehy
Mam taky problem, ze pri prudsom rozbehu, ked mu viacej stupim, tak motor zatiahne, potom ako keby na stvrt sekundy uplne vysadil a potom znova zacne tahat, ale uz citim, ze tam nieje ta sila ako bola pred sklbnutim.
Je to vazne normalne? Podla mna by mal mat motor plynuly chod. Co si o tom myslite? Viete mi poradit, co by to mohlo sposobovat? Moze to robit napr. trakcna kontrola alebo skrtiaca klapka?
-
kroso
-
iurai
podla mna mensi problem so snimacom pedala, vahou vzduchu (ak nemas, tak cidlom podtlaku).kroso napísal:Urobi to iba pri rozbehu na prvom prevodovom stupni je to jedno ci mam na tachometri 5 pri zaciatku alebo 0iurai napísal:na ktorych prevodovych stupnoch to robi ?
mam nieco podobne, tiez sa to prejavuje len pri rozjazde na 1.st.
preto to neriesim
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Re: VC strata vykonu pri rychlom rozbehu
Nieje to normalne ale je to realita nic s tym neurobis ,neda sa to odstranit. Robia to vsetky Z-kove 1,8 .kroso napísal:Ahojte,
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- jus
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50
- Auto: Astra J
Re: VC strata vykonu pri rychlom rozbehu
Nieje to normalne ale je to realita nic s tym neurobis ,neda sa to odstranit. Robia to vsetky Z-kove 1,8 .
tak neviem , mne to nerobi, a mam ten isty motor, jedine ked to prepisknem pri rozbehu a zacne gumovat, ale to ma uz na starosti TC.
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
ved nei vsetky su take
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže