USB ukazuje iba urcite mnozstvo pesniciek
Moderátor: dulo
USB ukazuje iba urcite mnozstvo pesniciek
Ahojte, mam Insigniu 2013 pred fl, ak zapojim 16gb usb ukazuje mi mozno iba 5,6gb pesniciek ostatne nic, ak vymazem niektore zas sa niektore ukazu, ma s tym niekto skusenost ci to auto berie iba po urcity pocet GB? dik
Re: USB ukazuje iba urcite mnozstvo pesniciek
Auto samozrejme berie iba určitú veľkosť USB a hlavne len určitý počet nahrávok a subregistrov. Viď manuál.
ahoj dik za odpoved ak myslis klasicky navod co davaju k autu, vid tu napr.:https://www.opel.sk/content/dam/Opel/Eu ... online.pdf vies mi aj povedat co hladat lebo ja som aj hladal ale je mozne ze som prehliadol vysvetlenie ohladom toho usb...dikSunman napísal:Auto samozrejme berie iba určitú veľkosť USB a hlavne len určitý počet nahrávok a subregistrov. Viď manuál.
Super dik toto som tam ozaj nenasiel v tom linku mojom, takze 1000pesniciek a hotovo, ok dobre vediet, dakujem este razEisy napísal:
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
To je v navode k infotainment-u. Tiez tam je na stiahnutie.
v modeloch pred FL som USB nemal (CD300 a CD400 infotainment). Po FL som mal i700 a teraz R700, kde funguje všetko tak ako posiela eisy v kopii manualiu s tým rozdielom, že po FL podporuje infotainment aj USB HUB - minimalne 3 USB v hube.