ahojte, som tu uplne novy, aj ked vlastnim vektru B uz 14 rokov. doteraz s nou neboli ziadne problemy, ale minuly tyzden proste z nicoho nic nechce nastartovat...Je to vektra B z 1998, kod motora presne neviem terz takto z hlavy ale je to dvojliter benzin
akonahle dam klucik do druhej polohy, zacne blikat kontrolka elektriky motora...auto sa akoby pokusa startovat ale nic, len toci a toci...skusal som samostatne cerpadlo napojit na baterku napriamo a zacalo vrcat, takze to by problem nemal byt asi...
poistky a relatka su v poriadku.
bol tu kamarat, co to napojil na diagnostiku a vraj mu ukazalo problem len s palivovym cerpadlom...neviem ci stym len nevie poriadne robit alebo co, no samotne cerpadlo ide, aj ked po otoceni klucika do druhej polohy cerpadlo nenabehne a nenatlaci...
poradte prosim kde hladat problem. niekde som sa docital, ze snimac vacky, ale to je celkom dost rozoberania takto vonku v tomto pocasi a este ked ani neviem ci to naozaj moze byt to...Docital som sa, ze mozno RJ motora, nenacita kluc, ale skusal som startovat aj s druhym klucom a presne to iste...
dakujem vopred za kazdu radu
b.
Vectra B - Kontrolka elektriky motora
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Feb 2018, 17:05
- Auto: Vectra B
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vectra B - Kontrolka elektriky motora
Blikanie kontrolky motora počas štartovania indikuje problém s imobilizérom. Akú diagnostiku má kamarát? Univerzálne sa v prípade oplov neosvedčili.
-
- Nový užívateľ
fuha, moc sa v tom nevyznam aky typ konkretne...mala cervena krabicka, ale to asi nepomoze :-D :-/
Myslis ako RJ imobilizera alebo nieco take? nevyznam sa, tak preto asi mozno hlupa otazka...
dik
Myslis ako RJ imobilizera alebo nieco take? nevyznam sa, tak preto asi mozno hlupa otazka...
dik
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Treba to napojit na Op Com, alebo na TECH II.
Pozri ci ti nevypadol z kluca cip imobilizera. taky maly sulcek.
Pozri ci ti nevypadol z kluca cip imobilizera. taky maly sulcek.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
- Nový užívateľ
pozrel som to prave a na oboch klucoch tam je ten maly vec...
No ja nepoznam niekoho s takou diagnostikou...a do autorizovaneho sa mi teda moc nechce, teda neviem ci to je rozumne...nie je tu niekto z okolia BA, co ma taku vec, koho by ste odporucili? Byvam v Bernolakove...
No ja nepoznam niekoho s takou diagnostikou...a do autorizovaneho sa mi teda moc nechce, teda neviem ci to je rozumne...nie je tu niekto z okolia BA, co ma taku vec, koho by ste odporucili? Byvam v Bernolakove...
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Skús Tea (teoracing)
http://www.opelclub.sk/partners/show/1-Teoracing.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.opelclub.sk/partners/show/1-Teoracing.html" onclick="window.open(this.href);return false;