Ppekny dnik vsetkym prajem.
Po dlhom case som tu,ale obcas si tu pridem precitat co to. No chcem sa opytat ci je mozne kupit pouzitu RJ na auto /Astra H rok 2006/ a co to stoji. Nova tiez kolko by stala. Neda sa mi nabijat v aute mobil,lebo ak ho tam nahodim zacnu preblikavat vystrazne blikacky. Dali sme to na diagnostiku a vraj RJ ma tam chybu. Nechyba mi to az tak,lebo som sa vynasla externou nabijackou. Je mozne s takou chybou fungovat? Moze sa dalej nieco kazit? Ci radsej vymenit?
To je iba jeden problem, no mam aj ine. Este by som rada niekoho z okolia Prievidze ,kto by mi urobil diagnostiku a kolko by to stalo.
dakujem vopred J.
Riadiaca jednotka.
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Prievidza
Riadiaca jednotka.
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat
Astra H 1,6 rok vyr.2006, easytronic automat
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: Riadiaca jednotka.
Ak máš na mysli RJ motora, tak tá s týmto problémom nebude mať pravdepodobne nič spoločné. Skôr by som to videl na povestný CIM modul, alebo problém v elektroinštalácii.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Prievidza
Re: Riadiaca jednotka.
Pekny dnik prajem.
Tento problem sa mi prejavil az rok po kupe a vsetko fungovalo ok. Zacalo to ako prve nezatvorenim zadnych dvier centralom. Dala som ho tu v PD jednemu elektr. a dvere sli zatvarat. Neskor mi zacalo blbnut to nabijanie a znovu central. Raz to ide a raz vypadne. Hladala som kade, tade o tom a vraj AStry H maju problem s kabelazou vo dverach. Niekde je seknuty asi,lebo ak zadnymi dverami nehybem ide to ok. Staru Astru som mala ok a dodnes mi ide,len moj synator ju zramoval. Opravili mi ju a jazdi,ale zase v nej nieco obcas buchne. Mozno tlmic neviem. Tuto Astru H som nechcela,ale moji muzi ma ukecali. Nakoniec sa mi dostala pod kozu a jazdila super,len teraz sa trapim so stratou chladiacej tekutiny. Hladam tu temy o tom tiez. S tou chybou nabijania som bola v KE servise a tam mi to povedal. AK je to ine,tak by ma to iba potesilo ci? Auto tu potrebujem a nerada by som ostala stat niekde medzi KE a PD.
Tento problem sa mi prejavil az rok po kupe a vsetko fungovalo ok. Zacalo to ako prve nezatvorenim zadnych dvier centralom. Dala som ho tu v PD jednemu elektr. a dvere sli zatvarat. Neskor mi zacalo blbnut to nabijanie a znovu central. Raz to ide a raz vypadne. Hladala som kade, tade o tom a vraj AStry H maju problem s kabelazou vo dverach. Niekde je seknuty asi,lebo ak zadnymi dverami nehybem ide to ok. Staru Astru som mala ok a dodnes mi ide,len moj synator ju zramoval. Opravili mi ju a jazdi,ale zase v nej nieco obcas buchne. Mozno tlmic neviem. Tuto Astru H som nechcela,ale moji muzi ma ukecali. Nakoniec sa mi dostala pod kozu a jazdila super,len teraz sa trapim so stratou chladiacej tekutiny. Hladam tu temy o tom tiez. S tou chybou nabijania som bola v KE servise a tam mi to povedal. AK je to ine,tak by ma to iba potesilo ci? Auto tu potrebujem a nerada by som ostala stat niekde medzi KE a PD.
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat