ASTRA J aktulizacia navigacie
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Feb 2015, 15:08
- Auto: Astra J
ASTRA J aktulizacia navigacie
prosim vas,nevie niekto ako sa aktualizuju mapy v astre J ??? mala by tam byt vraj sd karta...ktora ak ta je tak je dobre schovana...nemate s tym skusenosti?? :-) diki
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Re: ASTRA J aktulizacia navigacie
Hej je tam SD karta, kupis si proste novu od 100 do 180€ a dostanes nove neaktulne mapy ...
- Dulus
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Máj 2014, 09:01
- Bydlisko alt: Vranov
Myslim, ze zalezi aj od radia/navigacie, neviem od ktorej generacie, myslim Navi 650/950 uz nema SD kartu, ale sa to musi nejak nahravat v servise... starsie radia/navigacie mali SD kartu.
Opel Astra J Cosmo HB 2015 1.6 CDTI
Opel Mokka Cosmo 2013 1.4T 4x4
ex Opel Astra J Enjoy HB 2010 1.6
*Opel Astra J ST Cosmo 2012 1.4T*
Opel Mokka Cosmo 2013 1.4T 4x4
ex Opel Astra J Enjoy HB 2010 1.6
*Opel Astra J ST Cosmo 2012 1.4T*
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Aug 2015, 09:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zalezi, aku navigaciu v Astre mas. Lebo su 2 typy navigacie : NAVI 900 a NAVI 950. Stasie jeckove astry mali NAVI 900 a novsie NAVI 950. SD karty pouzivala iba NAVI 900. A SD karta sa nachadza po lavej strany 12V zastrcky alebo zapalovaca (zalezi ci mas fajciarskuy sadu). NAVI 950 už nepouziva SD karty, namiesto toho tam ma USB port.
- dušan992
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
a navi 600 používa CD. Keďže nenapísal ktorý model má tak v tomto prípade by SD kartu mohol hladať hódne dlho.
OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Feb 2017, 18:40
Ahoj,
v mojej Astricke mam Navi 950.Hladal som nieco o aktualizacii a jedine co som nasiel je aktualizacia pomocou usb kluca.Zial cena usb kluca s mapami je na urovni samostatnej gps s lifetime aktualizaciou map.Aj by som do toho isiel pokial by sa nasli este aspon dvaja ludia a naklady by sa rozdelily.Ma niekto zaujem?
v mojej Astricke mam Navi 950.Hladal som nieco o aktualizacii a jedine co som nasiel je aktualizacia pomocou usb kluca.Zial cena usb kluca s mapami je na urovni samostatnej gps s lifetime aktualizaciou map.Aj by som do toho isiel pokial by sa nasli este aspon dvaja ludia a naklady by sa rozdelily.Ma niekto zaujem?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Jan 2014, 12:25
Skús sa spýtať na aktualizáciu tu: https://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=12&t=1084" onclick="window.open(this.href);return false; - celková spokojnosť
Opel Astra J 1.6 Notchback - "cosmo"
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Feb 2017, 18:40
Vdaka za link.Zial je to o 900-vke.Zatial nikto nepisal ze by to rozbehal na 950-ke.
toto ti nepomoze je tam licencia iba na 1 auto respektive 1 vin cislo mapy 2017 mam ked ich niekto dokaze odblokovat pre viac aut urcite sa dohodnemegruckschloss napísal:Ahoj,