Caute takze zacnem takto, Opel zafira 2006 1.9cdti 74 kw takze zhasina motor pocas jazdy samozrejme ostane svietit auto s klucom znova nastartujem zhasnu kontrolky prejdem par metrom a zase to iste zhasne motor...potom ked auto postoji tyzden nastartujem ..niekedy prejdem aj 200k a nic ale niekedy ani vobec nenastartujem a ked sa mi spustilo DPF VTEDY AUTO nezhasne ani raz mam to odsledovane a spusta sa pri kazdej jazde skoro pokial auto nastartujem a sa zohreje samozrejme...objavovala sa mi casto chyba ohladom imobilizera a s CIM modulom a chyba 1625 a truba isla ked sa jej chcelo ked som zapol svetla tak skoro nidky nesla truba tak som to dal chapikovi oprvit tipoval som CIM modul tak ho opravil vymenil nejaku suciastku a povedal ze sa mam vozit a uvidime dalej.. ako fakt opravil bo ohladne chyby s imobilizerom sa uz neobjavuje a klakson ide uz tak jak ma aj pri zapnutych svetlach.......teraz som este pri nom nebol pri tom CHLAPIKOVI bo je dost problem sa ku nemu dostat vobec dovolat

...tak by som sa Vas cchel spytat co by ste Vy poradili teraz sa Objabuju chyby cisla neviem presne ale hlasky ...Neni komunikacia s ECU ,,neni komunikacia s ABS CAN...posilovac riadenia neni komunikacia CAN
CIM neni komunikacia s RJ a dalej otacky motora signal preruseny,hladina paliva signal preruseny ,rychlost vozidla signal preruseny , teplota motora signal preruseny.....este som zabudol DPF nieje zanesene bolo to na diag.