Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Tesne pred LE je predsa odpočívadlo, hned za tunelom smerom od PO.
Otázka je, koľko ludí pojde po diaľnici a koľko po starej ceste.
Mne je to jedno, ja sa prisposobím.
Navyše otázka je, kto už ide v piatok. Ja určite
A zapad v piatok ako? ...chcem ist na ten Chopok ,nejake stretko v BB alebo ZV?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Kedze dovolenku v Chorvatsku rusime - respektive presuvame o tyzden neskor, tak je dost mozne ze sa ukazem aj ja... Ale v ktory den, kedy, netusim.. este upresnim..
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Ja idem v piatok, len čas a miesto, odkiaľ budem štartovať, zatiaľ neviem. Keď sa nejako dohodnete, budem sa snažiť pripojiť. Desaťdňová diaľničná nie je problém.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Peteri , sak dame si vediet , ale ty asi nepojdes rano ci?
Sice ja by som stou 1,4 mal ist aspon o tri hodky skor
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Bruno, co trepes? Som z nej uz aj 200km/h tachometrovych vydoloval.. A bezne som na nej lietal 140 do Nemecka
Opel Insignia 2,0Cdti
Normalne som s tym predbiehal.. Aj tych 90 koni sa da celkom dobre rozbehnut
Opel Insignia 2,0Cdti
Bruno, peteri pokial by ste isli v takom rozumnom case (cca okolo obeda tam) tak sa pridam. Nechcem dojst do Krpacova neskoro aby som nahodou nieco nezmeskal