Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Helou. Konecne vikend. sice mam dnes volno, ale roboty mam viac ako keby som bol v praci. Dnes a zajtra musime vybavit posledne veci a v sobotu dufat ze niekoho nenapadne povedat na obrade nejaku blbost.
Opel Astra K '20 F12SHL - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH Opel Vectra B '96 X18XE - ex
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Insignia 2,0Cdti
vazeni pritomni, zisli sme sa tu, aby sme spojili tohto muza a zenu putom manzelskym... ak je v tejto miestnosti niekto, kto nesuhlasi s tymto sobasom, nech sa pripoji na wifi s nazvom kostol_ba a heslo dzizskrajst2016 a reaguje nahnevanym smajlikom na status o oznameni svadby teraz, alebo nech navzdy mlci... vy beriete si tuto pritomu za svoju manzelku? ano. vy beriete si tu pritomneho za svojho manzela? ano.. tymto vas vyhlasujem za muza a zenu, mozete si zmenit profil na fejzbuku
Opel Insignia 2,0Cdti
Keď budem predávať Mercedes tak pri prepise aj v rámci SR bude musieť nový majiteľ zaplatiť cca 600EUR... (10+ročné auto s výkonom 350KW) Málil sa im maximálny poplatok 3000 tak to zdvojnásobili a teraz zaviedli už aj vrátane SR, takže na všetky prepisy...
Dobre ráno vospolok ... dal som si raňajky a čaj ... noci mi pri dome udrel blesk skoro som sa dosral taku ranu som este nikdy nezažil ...
idem oddychovať ... víkend sa môže začať
Opel Astra H caravan 1,7cdti 81kw .. R.v 10/2011 -EX!
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX.. Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
ano cital som ohladom toho prepisu. tak stale chcu zarobit.
aj u nas drbol blesk oproti domu a potom cosi spadlo. idem rano do prace a pozeram strom cez potok vyvaleny
Caute , slahalo vsade aj tu u nas posledne dve noci , aspon spestresne na nocnej
Kava.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Keď budem predávať Mercedes tak pri prepise aj v rámci SR bude musieť nový majiteľ zaplatiť cca 600EUR... (10+ročné auto s výkonom 350KW) Málil sa im maximálny poplatok 3000 tak to zdvojnásobili a teraz zaviedli už aj vrátane SR, takže na všetky prepisy...
Na SK budu asi najdrahsie jazdenky v celej europe
Banda....
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Toto je choré...
I ked, týmto okrem naplnenia štátnej kasy samozrejme dalej sledujú aj to, aby ľudia viac kupovali nové autá.
Pretože týmto opatrením opäť padnú ceny jazdených áut, hlavne trochu výkonnejších.