ASTRA-K

Moderátori: bukelo, buci_vectra

xaviersa
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
Auto: Astra J

Re: ASTRA-K

Príspevok od používateľa xaviersa »

akurat, ze pre svk este nie je vybrany operator a on star zatial nefunguje. takze je otazka, kedy aj pre nas trh bude astra plnohodnotne funkcna. snad cim skor to doriesia a novy majitelia budu mat dalsi technicky benefit
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Jan 2016, 17:49
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Cirdemanko »

LED Matrix pre OPEL vyrábajú tu v SR v Krušovciach ? To by som nebol povedal :-) Som si myslel skôr že niekde v DE alebo PL :-) Dúfam, že ich nefušujú a nebudú sa zahmlievať časom ako xenóny u VW G7
Inak ako funguje to Wifi ??? Ako to je poriešené ???
Milans
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
Auto: Astra H

Príspevok od používateľa Milans »

Funkciu on star osobne hodnotím negatívne a to pre spôsob ako je nastavený, ak som to správne pochopil. Je stále aktívny, čo považujem za mierne povedané blbosť. Podľa mňa a mojich predstáv by sa mal aktivovať len v prípade núdze. Ale to je na diskusiu. S predajcom sme sa zhodli, že sa bezpečnosťou zase zakrýva niečo iné.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
xaviersa
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

pozri v dnesnej dobe si uz monitorovany permanentne. ak by si chcel byt "utajeny", tak by sme nesmel mat mobil, ci vyberat baterku minimalne...mat auto z 80-90rokov, vyhybat sa dialniciam, monitorovanym usekom, kameram, nesmel by si vyberat z bankomatu, platit kartou, vyuzivat zlavove karty na cerpackach, pri nakupoch,atd...proste vsetko su dostupne informacie o tebe, ktore nie je problem zberat, triedit, vyuzit na spoznanie ludi...ved to robia aj hlupe reklamy cez pc uz a aj ked si b ich blokujes, tak ta zaujmu platenym inzeratom vo forme clanku v online dennikoch.
takze ci to onstar uz mapuje tvoju polohu, alebo nie je len detail...mizive percento z dalsich veci, co ta dokazu lokalizovat. to wifi neviem, ale zatial u nas nijak, kedze nie je operator. podla toho, co som videl by to malo byt prave tym operatorom a s aktivnym onstar, by si mal mat auto ako wifi hotspot.
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
Používateľov profilový obrázok
mimo235
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Mar 2013, 14:28
Auto: Zafira B

Príspevok od používateľa mimo235 »

Cirdemanko napísal:LED Matrix pre OPEL vyrábajú tu v SR v Krušovciach ? To by som nebol povedal :-) Som si myslel skôr že niekde v DE alebo PL :-) Dúfam, že ich nefušujú a nebudú sa zahmlievať časom ako xenóny u VW G7
Inak ako funguje to Wifi ??? Ako to je poriešené ???
Ano pokial viem je to zavod ZKW,robia predne svetla na kopec aut a tiez kamiony...

Odoslané z HUAWEI GRA-L09 pomocou Tapatalku
Zafira B 1,9CDTI 88kW 2007
W0L0AHM757G064914
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Moderná doba je, takže monitorovanie je súčasť modernizácie, treba si na to zvykať ako aj na mnoho iných moderných vecí okolo nás :-) s tím my už nič nespravíme...Keď ten On Star bude plne fungovať ako má, určite to bude k vodičovmu úžitku...za mňa áno, keď to má pomôcť :-)
Eisy
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
Auto: Insignia
Bydlisko alt: Zohor okr. MA

Príspevok od používateľa Eisy »

Dnes som to mal v pozicanej Astre.
Obrázok :)
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Aj to bolo aktivované ? Fungovalo to ? Aké si mal pocity z nového auta ?
Eisy
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
Auto: Insignia
Bydlisko alt: Zohor okr. MA

Príspevok od používateľa Eisy »

Nie , ani som to neriesil. (Asi to blika az pri koliznej situacii) Len som si to vsimol. Pocity? Fuuu. Je to velmo vydarene auto. Motor bol 1,6 147/200 , najazdene len okolo 1000km takze som nevytacal ale slapal ako hodinky. Radenie super. Riadenie nepreposilovane. Vyhlad oproti J-cku lepsi. Priestor v predu aj pre mna(190cm) az az. Aj v zadu vyzeralo byt este dost priestoru. Bolo tam plno elektroniky, okrem ineho napr. :jazdne pruhy, citanie znaciek , protikolizne brzdenie, parkovanie .... bezklucove otvaranie a startovanie , matrix, led , 18" kolesa...... Pocit z jazdy bol super. Vedel by som si to auto predstavit doma v garazi :D
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Takže právom auto roka :-) A čo podvozok pri 18-kách ? Stíhal filtrovať a nebol moc tvrdý ? Motor má dostatok sily to určite, závidím ty, že si si ho mohol vyskúšať, tento má už aj dostatok Nm.
jack
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Jan 2014, 12:25

Príspevok od používateľa jack »

Cirdemanko napísal: Motor má dostatok sily to určite, závidím ty, že si si ho mohol vyskúšať.
A čo Ti bráni si ho nevyskúšať - skúšobné jazdy sa nerobia? :tatranka:
Opel Astra J 1.6 Notchback - "cosmo"
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Si myslíš, že všade na Slovensku majú ten motor k dispozícii...nie je každý z BA :(
xaviersa
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

jasne, ze ho budu mat aj inde, treba si obvolat..ved mas na skok BB aj NR a isto vedia aj stiahnut zo svojich ostatnych predajni v pripade zaujmu.
ja mam dnes 2x astru k 1.0t. minule som dal na neja asi 70km, dnes ju caka to iste. vybava enjoy. osobne by som bral vyssiu, kedze som k nej uz mal moznost pricuchnut. no aj tato vybava s parkovacimi a dvojzonovkou co tam je je v pohode. motor milo prekvapil. sice auto malo minule 600km a netocil som ho nad 3000-3500, no siel solidne. porovnatelne s dieslom co mam. dnes po inej trase nr-vrable-mi chybal troch akrutiak diesla, ale zase som ho ani netocil. takze ak to auto bude dobre zabehnute, nebude sa musiet hanbit ani s tym motorom na ceste. priestor interier velke plus. nevhodne su umiestnene akurat tie cupliky na dverach a tvar kufra dno bez rezervy. tu by mohli zapracovat po facelifte :D
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Ono to ísť musí aj s tím 1 litrom turbo, pretože je to tak prevodmi poriešené aby vládal, ale tí čo obľubujú dynamickejšiu jazdu, tak pre tých to určite stačiť nebude :stop: K tím cuplíkom by som ja dodal, len toľko, že na kerú p*ču tam vôbec sú...veľa značiek už dávno cuplíki nepoužíva...aké to má opodstatnenie ? A to dno kufra, áno, keď tam je lepiaca sada, tak dno je moc členité, ale treba zobrať s dojazdovkou a bude dno pekné rovné ;) Rezerva je len rezerva :smoker: lepidlo je kravina.
alcom1234
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Nov 2010, 07:52
Bydlisko alt: Slovenský Grob
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alcom1234 »

Cirdemanko napísal:K tím cuplíkom by som ja dodal, len toľko, že na kerú **** tam vôbec sú...veľa značiek už dávno cuplíki nepoužíva...aké to má opodstatnenie ?
Pochopíš, keď zamkneš, kľúč ti spadne do šachty a druhý necháš v aute... :) Nám sa to raz podarilo :)
Opel Astra K '20 F12SHL - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH
Opel Vectra B '96 X18XE - ex
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

:lol: tak stáva sa všeličo...ale dnes je už moderná doba a používa sa Keyless ;)
xaviersa
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

cupliky ma aj s ko medved. a mne to tiez vyhovuje na j-cku, maly ked stlaca ovladanie aspon vidim, ci zamkol ci odomkol :D ale tu su posunute viacej do stredu. na druhu stranu, ja beriem auta len s rezervou ci dojazdovkou, ale pri k-cku stratis z kufra stvrtinu. tam tťotiz nie je vyklenok pre rezervu, takze 370l a 300l jerozdiel. i tak by som bral to druhe a na kratke trasy si upravil dno bez rezervy podla seba. a este jeden postreh. pod radiom stredovy panel ma hlinik, ktory sa za slnecnych dni neprijemne leskne. hlavne spolujazdec si pride na svoje :D
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Mne tam tie cuplíky prídu ešte aj staromódne :D a áno, to som si všimol, že sú moc k stredu dverí...a ten výklenok čo si spomenul tam nie je prečo ? Focus to tam tuším ťiež nemá preto má kufor pri rezerve len niečo okolo 300l ale tam to pochopím, pretože má viacprvkovú zadnú nápravu multilink...ale Astra K jednoduchú vlečenú s tímy ich špeciálnymi stabilizátormi, ktoré že by potrebovali to miesto čo malo byť pre do podlahy zapustenú rezervu :rozmyslam:
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Prečo staromódne? Ono podľa tohto, aj 4 kolesá sú staromódne. To je nezmyselný argument. Keď sa ti pokazí centrál, ako zamkneš auto?
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Cirdemanko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Máš pravdu, nie je to nezmysel :shy: má to asi svoje opodstatnenie, keď ich používajú výrobcovia, len ich mohli viac schovať do rohov dverí ;)
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"