Dobré ráno...
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: Dobré ráno...
Kimino, s prepacenim, pozeras *smieškovina* ..
Si odkazany kupovat 16 rocnu astru G? Si?
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Astra H 1,7cdti má drahý servis, len spojka okolo 400. Takže potom ak tak 307 do roku 2005, kedy sa robili tie 2,0HDi. Chcem niečo takého, nemienim investovať do auta, potom do jeho servisu. Preto pozerám takéto so spoľahlivejšími motormi. Chcem na tom chodiť konzultovať diplom. Takže každý týždeň jedna cesta 250 - 300km.
Vyberám medzi Peugeotom 307 2,0Hdi, Astra G asi radšej benzín, Astra H možno 1,6, alebo 1,7 CDTi 74kW, Bora jedine ak od toho známeho, čo mu vyberám nové auto - len je to 99, má 250tisíc, ale je to VW to vydrží ešte (videl som auto s tým motorom na nejakom fóre, čo tam majiteľ dával fotky po 450tis. km) a hlavne za dobrú cenu.
Mám už aj excel s cenami dielov, pzp, nájazd km so spotrebou (som sa naučil od brata, len som si to upgrade-ol). Chcel by som to nejak do konca leta poriešiť.
Vyberám medzi Peugeotom 307 2,0Hdi, Astra G asi radšej benzín, Astra H možno 1,6, alebo 1,7 CDTi 74kW, Bora jedine ak od toho známeho, čo mu vyberám nové auto - len je to 99, má 250tisíc, ale je to VW to vydrží ešte (videl som auto s tým motorom na nejakom fóre, čo tam majiteľ dával fotky po 450tis. km) a hlavne za dobrú cenu.
Mám už aj excel s cenami dielov, pzp, nájazd km so spotrebou (som sa naučil od brata, len som si to upgrade-ol). Chcel by som to nejak do konca leta poriešiť.
- bukelo
- Moderátor

A čo Corsa?
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nemá klímu. Proste viac ako 3000 za auto nedám. Nepotrebujem mať nič reprezentatívne, proste len niečo, čo bude slúžiť svojmu účelu. Musím sa zamýšľať nad budúcnosťou a nie nad autom. Lepšie auto si kúpim potom, keď budem mať kde bývať.
- bukelo
- Moderátor

Tak neries stare dzady, a v Corse to vydrzis ... ja som tiez studoval, a nemal som auto s klimou ...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
V tomto má Kimino pravdu. Ak budú v lete také teploty, ako sú v posledných rokoch bežné, tak trepať sa autom 300 km bez klímy je už hra so zdravím. Navyše, keď po takej ceste má ešte niečo konzultovať.
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
Stále vypadáva databáza, to ste ešte stále s Opelclubom u Websupportu? 
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: Abbotsford
pisali sme tym buzerantom na WS, ze nech sa na to pozru.. a ani len neodpisali.. kazdopadne chyba je u nich a Alim by aj mal nejake riesenie, ale neviem presne, akesu detaily.. jedna vec je, ze sa ta chyba stava, ale druha a o dost horsia je ta, ze sa z nich stali ignoranti a vypadky zda sa, nemaju chut riesit ani kompenzaciou ... takze to je z ich strany hanba..
Moja prvá a už aj bývalá...

- bukelo
- Moderátor

Zoberie si si sebou dostatok tekutin, a sem tam si oddychne ... po minule roky/desatrocie boli ine leta? Vzdy bolo v lete horuco... len ludia su viac rozmaznani, uz musia mat klimu pomaly aj v hajzli.macil napísal:V tomto má Kimino pravdu. Ak budú v lete také teploty, ako sú v posledných rokoch bežné, tak trepať sa autom 300 km bez klímy je už hra so zdravím. Navyše, keď po takej ceste má ešte niečo konzultovať.
-
peteri.numelin
Len im daj, bača, Boha! Panským manierom im je treba?!
Kimino, kašli na klímu. Kúp si Punto cabrio. Zoženieš za pár kačiek a teplotné rozdiely klíma vs. vonkajšia teplota ťa už nebudú trápiť. Všade ti bude rovnako teplo. Aj za dažďa aj za horúčavy. Jupazov Paťo to už pochopil
Aby sme len do kimona nerýpali, pochválim sa: ja som si so ženou odbehol na otočku do Břeclavi. Bohovský gulášek s pěti som si dal, v Omege si zadok rozmaznával. pekný deň za nami. Eném ma skoro u srcca ranilo, keď som sa dozvedel, že som šiel okolo a nevšimol si Břeclavský zámocký pivovar
Jedno z malovýroby s olomouckými syrečkami na večer by bodlo..
Kimino, kašli na klímu. Kúp si Punto cabrio. Zoženieš za pár kačiek a teplotné rozdiely klíma vs. vonkajšia teplota ťa už nebudú trápiť. Všade ti bude rovnako teplo. Aj za dažďa aj za horúčavy. Jupazov Paťo to už pochopil
Aby sme len do kimona nerýpali, pochválim sa: ja som si so ženou odbehol na otočku do Břeclavi. Bohovský gulášek s pěti som si dal, v Omege si zadok rozmaznával. pekný deň za nami. Eném ma skoro u srcca ranilo, keď som sa dozvedel, že som šiel okolo a nevšimol si Břeclavský zámocký pivovar
- macil
- Admin

Tvarožké z Holomóca sa ti zachcelo.
Buky, oj veru čo mi pamäť neďaleko siaha, taký globálny hic tu veru za starých dobrých čias nebýval.
Buky, oj veru čo mi pamäť neďaleko siaha, taký globálny hic tu veru za starých dobrých čias nebýval.
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
Viem, že to nie je naša chyba, tiež sa mi to stávalo často..nedalo sa to už vydržať, aj keď pri sme aspoň reagovali a snažili sa.vitaminxxl napísal:pisali sme tym buzerantom na WS, ze nech sa na to pozru.. a ani len neodpisali.. kazdopadne chyba je u nich a Alim by aj mal nejake riesenie, ale neviem presne, akesu detaily.. jedna vec je, ze sa ta chyba stava, ale druha a o dost horsia je ta, ze sa z nich stali ignoranti a vypadky zda sa, nemaju chut riesit ani kompenzaciou ... takze to je z ich strany hanba..
Ale riešenie a vyjadrenie aj tak vždy uhrali do stratena a opäť to bolo to isté.
Nakoniec som odišiel od nich. Ešte tam mám 2 weby, ale tiež asi premigrujem
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Web support ako dobre zacal, tak zle pokracuje.
Vela vela staznosti pocuvam, ktore idu do stratena a naprava sa nekona ....
Vela vela staznosti pocuvam, ktore idu do stratena a naprava sa nekona ....
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
peteri.numelin
Zachcelo, ale uspokojil som sa aj s chlebíčkom za 15,-Kč z Lahůdek, čo som si na cestu zobrau. Mňmka to bolamacil napísal:Tvarožké z Holomóca sa ti zachcelo.
škoda že hen, u nás takéto podniky vykapali. Dobrý chlebíček nemoža býti nikdá horší, než-li zlá baketa z pumpy
- macil
- Admin

No veru, zo všetkých lahôdok sú už supermarkety. Ešte v niektorých nemocniciach sa také niečo na bufetový spôsob zvykne vyskytovať.
-
peteri.numelin
Jó. Nemocnica Atlas v Zlíne. Na 2. poschodí najlepší bufet v okolí medzi Hodonínom a Vsetínom.
Taký výber, že žlčníkový záchvat sa ozve už pri pohľade na výklad.
Taký výber, že žlčníkový záchvat sa ozve už pri pohľade na výklad.
-
peteri.numelin
Daj si, daj.
Ja si nedám.
Nemám.
Zajtra pojdem do predajne 100pív. 2 si kúpim. Potom už bude pradajna len 98pív.
Ja si nedám.
Nemám.
Zajtra pojdem do predajne 100pív. 2 si kúpim. Potom už bude pradajna len 98pív.
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Tak ako po celom pracovnom týždni si hádam jedno môžem šturic. Ňe do rici.
VeBe X18XE Caravan Sport