Komo brat je dosť opatrný. To si ho mal zažiť pri vyberaní bytu.
Dobré ráno...
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dobré ráno...
ja si pozerám tiež diesel, teda okrem tej Bory. Ale to ešte uvidím ako sa vyvinie situácia. Tá 1,6 nemá zlú spotrebu, ale Corsa je oproti tomu trhač asfaltu. 
On to berie strašne vážne, ale tak nečudujem sa. Nemáme s týmto skúsenosti. To bude prve jazdené auto, čo kupujeme. Hlavne má asi polovicu ceny toho auta ešte odložené na jeho servis.
Takže to vymení snáď aj celý motor, ale chce tomu predísť, to je jasné. Ešte ho ja predbehnem a kúpim si skôr. Už som tiež začal vymýšľať, ale už som sa zase vrátil späť na zem a kupujem triedu ako je Golf, Astra, Focus, 307. Potom, keď budem zarábať, resp. mať stály príjem, tak si kúpim niečo normálne.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
ked ma na jazdene mondeo + polovicu na opravu, co sa na to rovno nevyserie, a nekupi si o 2 triedy mensie auto, fungel nove .. v nejakej dobrej akcii.
Predpokladam, ze v hre je tak 9-10 tisic.
Predpokladam, ze v hre je tak 9-10 tisic.
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Je uplne OK ze to berie vazne - ale zatial mi to pride tak, ze skace jak koza na lade 
Nech si urci cenovy strop pre jazdene/nove auto.
Pri jazdenom, nech prida 10 percent z ceny na pripadne opravy
Excel ti v tomto vie pekne pomoct
Vsetko je to len o tom, co chce. Nevyberas len auto na zaklade ucelu ale aj na zaklade toho, ci sa ti paci alebo nie.
Tak nech si vyberie 5 kandidatov na zaklade ucelu/osobnej preferencie a ked si bude isty tym, ze take auto chce tak nech za tym ide.
To je cele
Nech si urci cenovy strop pre jazdene/nove auto.
Pri jazdenom, nech prida 10 percent z ceny na pripadne opravy
Excel ti v tomto vie pekne pomoct
Vsetko je to len o tom, co chce. Nevyberas len auto na zaklade ucelu ale aj na zaklade toho, ci sa ti paci alebo nie.
Tak nech si vyberie 5 kandidatov na zaklade ucelu/osobnej preferencie a ked si bude isty tym, ze take auto chce tak nech za tym ide.
To je cele
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- kimino
- Strieborný užívateľ

Popravde neviem. Hovorím mu to od začiatku, aj včera som mu to vravel. Lebo to už aj on začal pozerať, ale nepáčia sa mu. Som mu povedal, že nech si nekupuje nové, ale rak 1 - 2 roky staré. Jemu sa páči Kia Optima ešte, ale tie sú dosť drahé. Kolega si kúpil jaguára XF, tak asi nechce pri ňom parkovať s C-elysee.
Väčší problém je, že jemu sa moc veľa áut nepáči. Som rád, že sa už ustálil na Mondeu.
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
bukelo napísal:ostal ti aspon nejaky bicykel?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Paráda. Nič viac nepotrebuješ. Ale, že ty sa ani veľmi neštorcuješ a púšťaš chlpy dobrovoľne. 
- kimino
- Strieborný užívateľ

Myslím, že toto je to auto. Nevyzerá zle.
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 58107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 58107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- macil
- Admin

Včera bolo na STK a EK.
http://www.stkonline.sk/overenie-techni ... y-vozidla/#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.seka.sk/ov/E6100D03079C3A040C05AB" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stkonline.sk/overenie-techni ... y-vozidla/#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.seka.sk/ov/E6100D03079C3A040C05AB" onclick="window.open(this.href);return false;
- kimino
- Strieborný užívateľ

Uvažujem, že mu zavolám.
Ešte ma zaujalo toto, možno brata vytiahnem ho ísť pozrieť. Je to 2,0, takže má DPF, ale cena nového je 630€ bez dph. Nepríde mi až taká vysoká, oproti strašiakom, že 1000 - 2000€. Predsa 6 ročné auto by ešte nemalo mať nejaký problém s DPF. V nejakých recenziách som našiel, že ojedinelé kusy majú problém už pri 100k, inak sa zvyknú meniť pri 180 - 190k. To kým brat najazdí... . Na citroen FAP stojí okolo 400 myslím, ale tam sa musí meniť pri asi 180k. Takže oproti DPF až taký hrozný rozdiel nie je.
http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 84606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ešte ma zaujalo toto, možno brata vytiahnem ho ísť pozrieť. Je to 2,0, takže má DPF, ale cena nového je 630€ bez dph. Nepríde mi až taká vysoká, oproti strašiakom, že 1000 - 2000€. Predsa 6 ročné auto by ešte nemalo mať nejaký problém s DPF. V nejakých recenziách som našiel, že ojedinelé kusy majú problém už pri 100k, inak sa zvyknú meniť pri 180 - 190k. To kým brat najazdí... . Na citroen FAP stojí okolo 400 myslím, ale tam sa musí meniť pri asi 180k. Takže oproti DPF až taký hrozný rozdiel nie je.
http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 84606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- bukelo
- Moderátor

"K autu je aj nova rocna e-dialnicna znamka."
Čo je bohove vyhodne, ked to predavas do ineho okresu.
Čo je bohove vyhodne, ked to predavas do ineho okresu.
- macil
- Admin

https://www.eznamka.sk/selfcare/home/#text-Services3" onclick="window.open(this.href);return false;
Viď "Zmena údajov v evidencii úhrady diaľničnej známky"
Viď "Zmena údajov v evidencii úhrady diaľničnej známky"
- bukelo
- Moderátor

Co ste s tym chceli majstro povedat?
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ze mozes preniest znamku na to iste auto na inych znackach, staci fotokopia povodneho a noveho technickeho
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- bukelo
- Moderátor

Uz ste so realne skusali? Vsak to bolo v spravach, a tam vraveli, ze zmena ECV nie je mozna, dokonca sa tam jedna pani stazovala, ze si zakupila omylom znamku na ine ECV, a kedze do par minut nepoziadala o zmenu, uz sa neda ... teraz sa zrazu da?
Toto tam doplnili dodatocne, ked im zacali ludia papulovat?
"Poskytne možnosť požiadať o vykonanie zmien vybraných registračných údajov pre daný typ a časovú platnosť diaľničnej známky aj prostredníctvom internetového portálu alebo mobilnej aplikácie bez nutnosti osobnej návštevy vybraného obchodného miesta – napr. zmena evidenčného čísla vozidla a/alebo krajiny registrácie vozidla (pričom vozidlo sa nemení), "
Toto tam doplnili dodatocne, ked im zacali ludia papulovat?
"Poskytne možnosť požiadať o vykonanie zmien vybraných registračných údajov pre daný typ a časovú platnosť diaľničnej známky aj prostredníctvom internetového portálu alebo mobilnej aplikácie bez nutnosti osobnej návštevy vybraného obchodného miesta – napr. zmena evidenčného čísla vozidla a/alebo krajiny registrácie vozidla (pričom vozidlo sa nemení), "
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
čaute
ako áno, diaľničná známka ostane platná aj pri zmene EČV
akurát mi príde také malicherné, dávať toto do inzerátu ako výhodu
ako áno, diaľničná známka ostane platná aj pri zmene EČV
akurát mi príde také malicherné, dávať toto do inzerátu ako výhodu
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
- bukelo
- Moderátor

pri cene auta za 400€ je to isto vyhoda, ale na 8000covom fakt zbytocne, ako pises 
- kimino
- Strieborný užívateľ

Nechápem, prečo to neurobili aj naopak. Predáš staré auto, kúpiš nové, tak si zaregistruješ ŠPZ nového. Ak nekúpiš nové auto, tak necháš pre nového majiteľa. Veď je to elektronické, tak by sa to isto dalo.
- bukelo
- Moderátor

Nedalo, znamka je vydavana na ECV, nie na majitela/platitela za znamku/inú osobu.
-
peteri.numelin
Ale skôr ako to stihnete zmeniť, zaregistruje vás brána na diaľnici a čo? No predsa automaticky dostanete pokutu. A potom sa môžete chodiť oháňať, že čak zmena majiteľa, okresu a odvolačky, naťahovačky, ebačky s úradmi.
ibažebynie a spolu so žiadosťou o zmenu EČV v e-znamke budu tuto žiadosť automaticky brať ako zmenu.
ibažebynie a spolu so žiadosťou o zmenu EČV v e-znamke budu tuto žiadosť automaticky brať ako zmenu.
- bukelo
- Moderátor

A nie kazdej ziadosti sa predsa vyhovie, od toho je termin ziadost, inak by sa to volalo oznamenie, cim oznamis, ze sa udiala nejaka zmena. Ty tu musis ziadat, takze cakas na nejake rozhodnutie vo veci. Az nasledne je cosi platne.