ASTRA-K (2015-....)
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
Re: ASTRA-K (2015-....)
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Jan 2016, 17:49
- Auto: Iná značka
Čo s tím madlom sa ty nepáči ? Nie je dobre vyriešené ? Myslíš na vnútorné, alebo vonkajšie so znakom ? Tú rezervu a to dno kufra potom nemajú dobre vyriešené podľa toho čo píšeš...V akej farbe si ho mal v červenej + metalíza ? Bez metalízy mi príde moc červená, taká ostrá ako tehlový prach Kolesá boli príplatkové 18-ky, alebo základné 17-ky, lebo aj od toho trocha závisí komfort jazdy... A dik, že si sa rozpísal a podelil sa o názor
-
- Strieborný užívateľ
Vnutorne madlo som myslel. Je tam len jedno na pravej strane. A nie take uchopovacie ako na j cku, ale take, ze zasunes ruku. Zle sa zatvara s nim oproti j cku. Je to krok spat. Disky neviem, ale podla mna to boli 17ky. Ta astra je v nr, takze to mas na skok. Teraz maju i cervenu a podla mna i bez metli je krasna. A este kufor. Ten vycnievajuci znak a na nom otvaranie je tiez funkcnost na ukor designu. Prsty su hned spinave, nakolko gombik nie je kryty ako pri j cku. Preto je ten kufor u mna nezvladnuty oproti celkovo prijemnemu a vynikajuco vybavenemu autu.
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
Ok. dik, ono je to vždy pri každom novo vyvinutom modeli tak, že veľa sa toho zmení k lepšiemu, ale vždy sa na niečo zabudne, alebo sa to navrhne neprakticky, zle bohužiaľ je to tak pri každom novom, tieto nedostatky potom zvyčajne odstraňuje modernizácia modelu, kde už sú chyby vychytané Ale určite je novší model vždy viac prínosom ako zátažou a myslím si, že pri ASTRE je to celkom presne tak
-
- Strieborný užívateľ
Mal som j cko 7/2012 poslednu pred faceliftom a mam j cko 2014. Co myslis, ktora z nich mala vychytane muchy. 2012 bola lepsia. Setrili a v novsej je toho menej. Nehovoriac o 2015 co teraz sli ku koncu ako sa objavilo k cko. Cosmo nema uz ani ambiente podsvietenie, atd.
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
To by som nebol povedal...zvycajne byva novsa verzia po modernizacii, facelift-e lepsia ako prva... Opel ide opacne
-
- Pravidelný užívateľ
Mne sa tiež niekedy páčila J-čková Astra...no po čase už nie príde mi moc taká nafúknutá, zaguľatená...ako pribratá ženská táto nová K-čková má také fajné ostré línie a to sa mi páči je taká štíhlejšia...je športového charakteru určite si ju pred kúpou poriadne obzriem a vyskúšam, hlavne ma zaujíma jeho 6 stupňový automat, že čo to je zač a ako to radí
-
- Pravidelný užívateľ
Chlapi, opýtal som sa na tento nový K-čkový model na jednom inom fóre s tím, že aký majú názor na dané vozidlo a ver či never skoro ma tam slovne ukameňovali že je to premodernizovaná k*kotinka, za ktorú by nedali eurá Tak neviem, ale potom všetky moderné autá vyrobené dajme tomu po 2012 sú premodernizované k*kotinky...nie ? A keď človek z iného dôvodu nemenovaného japonské vozidlá nechce a takisto nechce vozidlo z druhej ruky tak prečo potom tento typ auta v roku 2015/2016 nie je dobré auto, zato že má malí motor s prepĺňaním, veď to zachvíľku budú mať všetky povinne ak už nemajú taká je doba teraz...moderná a že je tam prepchatá elektronika...šak a ? takmer všetky to majú a ktoré to nemajú sú vyrobené v rumunsku a pod. ale už aj tie sa doťahujú pomaly
-
- Strieborný užívateľ
Riesis zbytocnu p....u. Auto kupujes pre svoje potreby ci pre potrebu inych. Veci typu nekupuj je to moderne neries. Ries technicke pripomienky a skusenosti s motormi, atd co su ti prinosom. Ostatne musis vediet ty uz, ze co hladas, co v nom chces mat a ako ho budes vyuzivat. A na zaklade toho sa rozhoduj. Tie reci su presne take ako ked existoval konsky zaprah a objavil sa spalovaci motor. Proste pokrok nezastavis asj ked nie vzdy prinasa vsetko pozitivne. A moderne? Ved je to spaslovak...keby sa bavime o alternativnom pohone, tak ok :-)
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Strieborný užívateľ
My mame v praci cez 50 j cok. Biele st cvka, ved to z lv musis poznat :-) a su co si pochvaluju a su aj frflaci. A ked sa spytam preco.. Lebo inak je odstupnovane ako jeho sukromne...trasie ked vypaluje a ine veci. A ked sa ho spytam co ma doma, tak povie ze 10 rocne take a take auto aje s nim spoko. Proste kazdy chce nieco ine. Niekomu sedi rokjy to co mas, niekto skusa vzdy novsie.
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
Jasne, ja len ze co na to v inom fore...rozhodnutie je na kazdom z nas ine...predsa sme kazdy ini...kazdemu sa paci nieco ine...a mne sa tato nova Astra K paci...a mne ked sa nieco paci, tak to chcem aj mat :-) ale zasa premyslim viac krat kym sa rozhodnem :-)
-
- Strieborný užívateľ
Ak ti jednu radu mozem dat. Matrixi si tam daj aksa pre k cko rozhodnes. Ja by som tiez miesto metli a cuvcacich pri prvej astre teraz dal aflka.
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
Samozrejme, že LED Matrix nesmú chýbať...to je jedna z najlepších vecí...okrem iných, ktoré tiež nie sú na zahodenie :-) Ináč táto generácia má porovnateľnú výbavu ako niektoré vačšie triedy vozidiel...ved si len zober, že ktoré auto tejto veľkosti v tejto triede má napr. AGR sedačky s ventiláciou to som ešte ani v G7 nezažil...a to je už čo povedať, alebo tie svetlá či sledovanie dopravných značiek a jazdných pruhov...môžeš tam toho mať ozaj ako v Insignii Možno čo sa mi nepozdáva je to strešné okno, že je malé a nie je panoramatické A smerovky nie sú v zrkadlách, ale klasika v blatníkoch čo už, človek niečo oželie...
- dušan992
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
ako také blbosti ako sledovanie značiek a pruhu ťa za zaujímajú aj z praktického hľadiska?
však na SK natiahnu čiaru a po dvoch dažďoch je preč. značky pokrivené, zdeformované,.... ty si šofér alebo nejaká elektronika.
dobré svetlá-xenonon,LED matrix, vyhrievané sedadlá,dobré sedadlá,dobré audio, el. okná,zrkadlá,klíma, parkovacie senzory-kamera.možno nejaký storage pack.
to že niečo ponukaju pre mňa neznamená že to musím mať. prehnané množstvo elektroniky, dotykové displeje-uplna volovina,
však na SK natiahnu čiaru a po dvoch dažďoch je preč. značky pokrivené, zdeformované,.... ty si šofér alebo nejaká elektronika.
dobré svetlá-xenonon,LED matrix, vyhrievané sedadlá,dobré sedadlá,dobré audio, el. okná,zrkadlá,klíma, parkovacie senzory-kamera.možno nejaký storage pack.
to že niečo ponukaju pre mňa neznamená že to musím mať. prehnané množstvo elektroniky, dotykové displeje-uplna volovina,
OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
-
- Strieborný užívateľ
dusan, kazdy prefeuju nieco ine. sledovanie pruhov by som bral. vvlastne by som bral tu vybavu innovation. mal som totiz zazitok, ze na ceste, kde su ciari dobre, som chytil mikrospanok s tempomatom v 96km/h. zobudil som sa na hukot od krajnice a nastastie to ustal. nedokazal som si dovtedy ani predstavit, ako je mozne dostat mikrospanok. syn bol maly a v noci som k nemu staval ja a ver ci never, som myslel na neho, ako spinkava a zaklapol som. stalo sa to raz, no ti co jazdia vela a hlavne prevazne dialnice, ci lepsie cesty, toto ocenia. neviem si to predstavit, ako to reaguje ale na ceste kde nie su ciary, ci to snima krajnicu, alebo tak. a zase ked si v k cku zoberies vybau..mas enjoy, myslim bezna vybava pre cloveka co jadzi viacej no max 30tis rocne. a potom innovation, co auto dere, vyuziva na dlhsie trasy do prace, pre podnikanie a chce mat iste pohodlie a vyssi pocit bezpecnosti, kedze v tej konzerve travi stvrtinu, ci patinu dna. osobne co ja povazujem za naj su fakt dobre svetla. z hladiska komfortu si neviem vynachvalit vyhrievany volant. pouzivam ho neustale od novembra/decembra. sedacky len na zaciatku, ale tiez super vec. dalej digitalna klima, a nejake drobnosti. nieco ako ten packet co pises. akurat ze innovation ma v podstate v serii i cuvacie senzory, bezklucove otvaranie co je super a ine fajn veci. narozdiel od tejto vybavy enjoy i dynamic maju len manualnu klimu. takze koniec koncov to maju dobre zratane, lebo ak si zoberies enjoy, ci dynamic, stale musis doplacat a dokladat a nakoniec zistis, ze si na tej cene ako najvyssia vybava. ja ked som skladal j-cko mi enjoyka vysla o 100 eur lacnejsie bez zadnych elektrickych okien, ked som dal tu istu vybavu co cosmo. a pri fleet zlave uz vobec nemalo zmysel brat enjoyku nakolko podmienkou pre vyssie zlavy bolo bud cosmo, alebo enjoy plus dake baliky a bol som tam isto cenou no s nizsou vybavou. opel dost tlaci percenta na vyssiu vybavu i ked pri k-cku su este dost mizive. ale snad o rok o dva sa to prehupne cez tych 20ako to byva u nich zvykom
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Strieborný užívateľ
a co by som bral a beriem ako pozitivum je adaptivny tempomat a protikolizny system...toto by som ja fakt ocenil. lebo i dnes takeho somara, co som videl na dialnici...ze nikto pred nim a brzdy plyn, brzda...plyn..smerovka do lava, smerovka do prava...potom bez smerovky prejdem do rychleho pruhu, spat a toto dokola, kym mu clovek nezatrubi, ze ci je noramalny a saskuje na dialnici a ohrozuje inych.hlavne ked sa priblizil k dalsiemu autu a prechadzal z praveho do laveho bez smeroviek to uz som mal mienku jasnu o nom. a prave preto, ze casto i v hmle su taky, co v behne do hmly, ci husteho dazda a miesto pozvolneho ubratia plynu a prisposobeniu sa dupne na plne brzdy zo 130 na 80. no tu ten system by som ocenil, lebo isto by reagoval rychlejsie, ako ludske oko a nasledne reakcie. okrem toho, dufam, ze to k cko uz ma...je fajn vec zapnutie smeroviek pri nudzovom brzdeni...miesto kadejakych somarin by unia mohla takuto banalitu dat povinne a nie meranie tlaku v pneu a ine blbosti
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
-
- Pravidelný užívateľ
Ako je to v celku zaujímavé mať také vychytávky v aute ale že by som to tam silou mocou potreboval mať, tak to nie ja som len hovoril, že v danej triede to nebýva štandardom a pravidlom montovať to do auta ako je toto Ale hovoril som, že ASTRA táto nová, neviem ako boli na tom predchádzajúce verzie môže mať toho vo výbave ozaj veľadušan992 napísal:ako také blbosti ako sledovanie značiek a pruhu ťa za zaujímajú aj z praktického hľadiska?