Astra G - rezonancie pocas jazdy vpredu vpravo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Jan 2011, 10:41
- Auto: Astra G
Astra G - rezonancie pocas jazdy vpredu vpravo
Ahojte,
Chcem sa Vas opytat na nasledovny problem.
Nedavno som pri jazde dostal smyk a zbehol som do jarku. Auto bolo v servise a bol vymeneny chladic s hlmovkami a nejake drobnosti. Rychlost som nemal velku a kedze jarok bol pod urovnou cesty tak velku cast chytil podvozok. V servise povedali ze s podvozkom nic nieje. Od vtedy vsak mam problem. Z prednej casti napravy (od praveho kolesa) je pocut zvuk ani keby sa nieco skrelo. Zvuk sa nevytvara pri neutrali. Auto sa musi chybat. Spociatku to robilo iba v pasme 2900 - 3000 ot/min. Teraz to uz robi aj pri nizsich otackach.
Vedeli by ste mi niekto poradit co by to mohlo byt?
Dik
Chcem sa Vas opytat na nasledovny problem.
Nedavno som pri jazde dostal smyk a zbehol som do jarku. Auto bolo v servise a bol vymeneny chladic s hlmovkami a nejake drobnosti. Rychlost som nemal velku a kedze jarok bol pod urovnou cesty tak velku cast chytil podvozok. V servise povedali ze s podvozkom nic nieje. Od vtedy vsak mam problem. Z prednej casti napravy (od praveho kolesa) je pocut zvuk ani keby sa nieco skrelo. Zvuk sa nevytvara pri neutrali. Auto sa musi chybat. Spociatku to robilo iba v pasme 2900 - 3000 ot/min. Teraz to uz robi aj pri nizsich otackach.
Vedeli by ste mi niekto poradit co by to mohlo byt?
Dik
Astra G 1.4 16V (X14XE)
-
- Nový užívateľ
Tak odtestovane. Auto som zdvihol, koleso som pokrutil a ziadny zvuk to nevydavalo. Ono ten zvuk nejde uplne sprava (od kolesa) ale je to nieco medzi stredom a pravou stranou napravy.
Nemoze byt nieco chytene zo spodu co by mohlo sposobovat take rezonancie?
Ako nahle prekrocim interval otaciek 2900-3000ot/min tak rezonancie uplne prestanu.
Nemoze byt nieco chytene zo spodu co by mohlo sposobovat take rezonancie?
Ako nahle prekrocim interval otaciek 2900-3000ot/min tak rezonancie uplne prestanu.
Astra G 1.4 16V (X14XE)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
skontroluj este uchyty spodneho krytu motora, vyfuk a jeho casti, pozri manzety na poloosiach ci su neni nejak znicene, alebo capy riadenia stabillizatory atd. vsetko moze mat s tym nejaku suvislost a ked ti rezonuje auto tak to mozu byt aj silenbloky...... po buracke respektive tukesu moze byt aj cast blatnika myslim ten plast co je v blatniku.... viac ma nenapada
plus plus korea :D
-
- Nový užívateľ
Re: Astra G - rezonancie pocas jazdy vpredu vpravo
Aj ked neskoro ale bol to utrhnuty "tepelny kryt" vyfuku.
Astra G 1.4 16V (X14XE)