Zdravim, rad by som sa informoval ohladom tohto inzeratu: http://opel-vectra.autobazar.eu/cz/22-1 ... 18720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaujima ma zadna cast, konkretne vyfukovy system, na fotke zadnej casti je vyrez na koncovku vyfuku a tam nic, nemala nahodov Vectra gts dva vyfuky vzadu? aj s chrom. koncovkami? Dakujem za odpoved
info inzerat gts
Moderátori: dulo, buci_vectra
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: info inzerat gts
Záleží od motorizácie. Dvadvojka má len jednu rúru.
- jakobz
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 15:17
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
No mala by mať, ale bolo viac verzii a niektoré mohli mať iba bežný nárazník - takýto:
Vtedy mal výfuk asi iba tak sklonený nadol... A dve koncovy mala od výroby iba motorizácia 2,0T, 3,2 V6 a 2,8V6 T. Ak to je na iných verziách, tak si to iba majiteľ nejak dorobil...
Na tých fotkách sa mi zdá že oba nárazníky aj prahy majú trocha iný odtieň ako zbytok auta, takže je aj možné že to je iba bežná Vectra hatchback a nárazníky + svetlá vymenil. Lebo veď v tom inzeráte ani nepíše že ide o GTS-verziu.
Vtedy mal výfuk asi iba tak sklonený nadol... A dve koncovy mala od výroby iba motorizácia 2,0T, 3,2 V6 a 2,8V6 T. Ak to je na iných verziách, tak si to iba majiteľ nejak dorobil...
Na tých fotkách sa mi zdá že oba nárazníky aj prahy majú trocha iný odtieň ako zbytok auta, takže je aj možné že to je iba bežná Vectra hatchback a nárazníky + svetlá vymenil. Lebo veď v tom inzeráte ani nepíše že ide o GTS-verziu.
dik za info, predtym mal inzerat na bazosi kde pisal ze to je gts. ale tu uz nie.